Connect with us

Revistateo.ro

I-a facut un ultim cadou tatalui ei aflat pe patul de moarte. Cu ce l-a impresionat

Stil de viata

I-a facut un ultim cadou tatalui sau aflat pe patul de moarte. Cu ce l-a impresionat

Tudor ne-a trimis o particica din povestea sa de viata, mai exact din povestea tatalui sau, care, din nefericire, a parasit lumea luna trecuta. Acesta si-a facut parintele sa zambeasca si sa plece fericit in lumea celor drepti, oferindu-i un cadou inedit.

Tanarul ne povesteste de ce a ales sa faca acel cadou, cu cateva zile inainte sa inchida ochii definitiv.

Un ultim cadou pentru un parinte aflat pe patul de moarte

„Ma bucur ca am reusit sa imi fac tatal sa zambeasca, sa plece fericit din aceasta lume unde a avut parte numai de incercari. El era un om jovial, ii placea tot timpul sa se joace, era ca un copil. Inainte sa se imbolnaveasca de cancer la plamani iese mereu afara si juca sah sau carti cu prietenii din cartier. Era un om foarte sociabil si ceea ce l-a durut cel mai tare era faptul ca nu se mai putea bucura de viata.

Nu il interesa ca trebuie sa ia injectii des, spunea ca nu il doare chimioterapia mai mult decat faptul ca nu mai poate sa joace o septica americana. I-am cumparat un pachet de carti de joc si i l-am facut cadou. In ultimele sale zile ma jucam seara de seara cu el si ma batea de fiecare data.

I-a placut atat de mult cadoul meu incat mi-a spus ca sunt singura persoana din viata lui care l-a inteles. Tata era oarecum pregatit de despartire si spunea mereu ca este fericit ca se va intalni cu mama, acolo sus, cu care imi spunea ca o va invata sa joace carti, joc pe care mama il detesta din toata inima. De fiecare data cand vad batranii in parcuri jucandu-se imi amintesc de el. Sper ca nu si-a pierdut jovialitatea acolo sus”, ne-a scris Tudor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top