Connect with us

Revistateo.ro

Desenul primit cadou de o mama de 1 Iunie. Detaliul care i-a impresionat pe toti

Stiri

Desenul primit cadou de o mama de 1 Iunie. Detaliul care i-a impresionat pe toti

Valeria este o mamica in varsta de 28 de ani extrem de fericita. Pana sa ii faca un cadou fetitei sale Maria de 1 Iunie, cand s-a trezit, a gasit pe noptiera un desen care a emotionat-o pana la lacrimi.

„Maria este cel mai de pret lucru pe care il am. Anul trecut pe vremea asta, cand m-am trezit, am gasit langa pat, pe masuta, un desen pe care scria „Familia mea”.

Stiam ca este facut de fetita mea pentru ca are obiceiul sa deseneze tot ce i se pare interesant. Un detaliu mi-a atras atentia cand am vazut desenul ei infantil. Tatal ei, sotul meu decedat, apare cu niste aripi si o aura. Am inceput sa plang pentru ca stiam ce vrea sa imi transmita micuta.

Scrisoarea unei fetite a devenit virala: „Draga lume, aceasta este…”

Scrisoarea unui baietel de noua ani, bolnav de autism si depresie

Am pregatit micul dejun si ma privea asa mandra de desenul pe care il realizase. Nici nu stiam cum sa ii multumesc, insa cred ca cea mai mare multumire pentru ea a fost ca purtam zilnic desenul ei cu mine, iar colegii de munca au ramas impresionati si mi-au dat o idee: sa il pastrez tot timpul pe birou, caci cele mai multe ore le petrec la munca.

Desenul primit cadou de o mama de 1 Iunie. Detaliul care i-a impresionat pe toti

Maria nu stia cat bine mi-a facut. De fiecare data cand am o zi proasta la serviciu, cand privesc acel desen imi revin imediat si zambesc.

Cand am intrebat-o pe Maria de ce l-a desenat pe Marian cu aripi, mi-a spus urmatoarele: „Stiu ca tata nu va mai fi niciodata cu noi, dar eu cred, mami, ca e tot timpul langa mine si langa tine. Tata ne iubeste si este ingerul nostru pazitor.

Mereu va fi cu noi, mami, asa ca nu mai plange cand e ziua lui de nastere. Hai sa ne bucuram ca tata are grija de noi. Te iubesc muuult, muuult muult”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top