Connect with us

Revistateo.ro

Cosmetica

Vezi NOUTATILE in cosmetica! Tu ce crema de fata alegi?

Daca vrei sa schimbi crema de fata pe care o folosesti, iata care este cea mai potrivita pentru tenul tau si ce propun companiile de produse cosmetice!

Este foarte important sa folosesti o crema de fata, dar chiar mai important este sa alegi una care este potrivita pentru tipul tau de ten.

Cum o alegi? Urmeaza cateva sfaturi:

Rolul pe care il are crema de fata este de a mentine tenul suplu si hidratat. Practic, ajuta umezeala naturala din piele sa previna uscarea epidermei. In plus, crema actioneaza ca o bariera care protejeaza fata de poluare si efectele nocive ale soarelui.

CITESTE SI: Aplica crema de protectie solara si in aceste zone!

CITESTE SI: Cand expira, DE FAPT, produsele cosmetice? Cat poti sa folosesti crema de fata, rimelul sau rujul?

Ai grija ca atunci cand alegi crema de fata, aceasta sa aiba o textura lejera, care sa intre rapid in piele si sa nu simti tenul incarcat.

Din fericire, formulele noi propuse de specialistii in domeniu si de companiile de produse cosmetice au acest mare avantaj: crema intra imediat in piele! Iata care sunt noutatile:

REVITALIFT de la L’Oreal

Sursa foto: lorealparis.ro

Sursa foto: lorealparis.ro

Este o crema practica, pentru ca nu are grija doar de pielea fetei, ci si de gat si conturul fetei, zone pe care, de multe ori, le neglijam. Ei bine, ridurile apar mai repede pe gat si pe conturul fetei! In urma unui test pe 52 de femei care au folosit crema de fata timp de 4 saptamani, rezultatele arata astfel: 76% – pielea pare mai ferma, 76% – pielea gatului pare mai ferma.

Q10 PLUS ANTI-RID ENERGIZANTA CU FPS 15 de la NIVEA

Sursa foto: nivea.ro

Sursa foto: nivea.ro

Nivea este unul dintre cele mai apreciate producator de produse cosmetice, iar acest produs si-a castigat repede popularitatea in randul femeilor. Are o formula hidratanta careia i se adauga extract natural de fructe Goji, ce au efect energizant si revitalizeaza tenul, reduce semnele oboselii si reduc aspectul ridurilor. Aceasta crema are si factor FPS 15, recomandat a fi folosit zilnic, pentru a reduce efectul radiatiei solare. Nivea spune ca utilizarea acestei creme va oferi tenului un aspect proaspat, ca dupa un somn odihnitor.

CREMA ANTI-AGE CU CALCIU ASLAVITAL de la Farmec

Sursa foto: farmec.ro

Sursa foto: farmec.ro

Este o crema de zi si de noapte cu actiune antirid care restructureaza celulele tenului. Contine complexul Essenskin, o sursa de calciu si aminoacizi, necesari tenului matur. Crema Aslavital contine extract de Goji, acid ferulic, ulei de orez si vitaminele A si E. De asemenea, crema este imbogatita cu argila, care reminelarizeaza pielea si ii imbunatateste functiile vitale, remodeland chipul si indepartand ridurile.

IDEALIA – CREMA CU EFECT DE NETEZIRE SI ILUMINARE de la Vichy

Sursa foto: vichy.ro

Sursa foto: vichy.ro

Crema Idealia contine Kombucha, ce e obtinuta prin fermentarea ceaiului negru si e recunoscuta pentru proprietati curative, antioxidante si tonifiante. Aceasta este identificată de Laboratoarele Vichy drept primul element activ capabil să transforme calitatea pielii. Contine vitamine si polifenoli, care actioneaza intr-un mod benefic asupra pielii. Crema este pentru toate tipurile de ten si contine apa termala, cu proprietati calmante. Formula este hipoalergenica, testata dermatologic si pentru pielea cea mai sensibila.

MULTIPERFORMANTA, CREMA HIDRATANTA de la Ivatherm

Sursa foto: ivatherm-shop.ro

Sursa foto: ivatherm-shop.ro

Crema hidratanta Multiperformanta este dedicata tenului sensibil, dar se potriveste tuturor tipurilor de ten, in special in perioada iernii. Reduce deshidratarea pielii si ajuta la regenerarea celulelor. Contine acid hialuronic care protejeaza pielea si ulei de Borago ce are acizi grasi care formeaza o bariera impotriva factorilor de mediu. Untul de Karite sau de Shea este renumit pentru proprietatile hidratante si antiinflamatorii. Crema contine si ulei de migdale si apa termala, care calmeaza pielea.

Sursa foto: gerocossen.ro

Sursa foto: gerocossen.ro

Are o formula speciala pentru hidratare intensa, datorita continutului de miere, aloe vera si lei de masline. Crema de fata contine lipide esentiale, vitamine si minerale care hidrateaza si revitalizeaza tenul. Pielea capata un aspect proaspat si matasos. Filtrul UV ajuta la eliminarea efectelor razelor solare.

Atentie, indiferent de ce crema de fata alegi, nu te astepta sa faca minuni din prima saptamana. Vei observa, insa, in timp, ca ai un ten hidratat, catifelat, cu un aspect luminos si radiant!

Sursa foto: shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top