Connect with us

Revistateo.ro

Vezi care este ţinuta anului 2015

Inedit

Vezi care este ţinuta anului 2015

Când iarna se sfârşeste şi primăvara îşi intră în drepturi, culorile puternice revin în trend atunci când este vorba de vestimentaţie. Tendinţa principală a acestui an o reprezintă monocromia, adică purtarea unei ţinute într-o singură culoare. Acest trend nu a părăsit niciodată complet podiumurile de modă, însă în acest an se impune clar, conducând detaşat în topul preferinţelor designerilor pentru colecţiile de primavară-vară 2015.

CITEŞTE ŞI: 3 BLOGURI DE MODĂ ROMÂNEŞTI CARE MERITĂ CITITE

Mai mult, regula monocromiei se aplică atât culorilor puternice, cât şi celor neutre sau celor închise, împăcând astfel şi persoanele mai conservatoare, care pot alege o ţinută cu tonuri nude şi beige sau chiar alb, dar şi persoanele excentrice, care au posibilitatea de a îmbrăca fie o ţinută all black, fie o ţinută într-o culoare pastel sau chiar neon.

O ţinută all black conferă femeii un aer elegant, sofisticat. Acest look este mai potrivit serilor, pentru zi fiind mai indicat combinarea negrului cu alb, pentru un look mai formal. Potrivit pentru zi ar fi şi un look all white sau all grey. În materie de all black, putem folosi multiple materiale, de la bumbac, până la piele naturală sau aplicaţii de paiete, potrivite pentru o petrecere sau o seara cu prietenii. Accesoriile aurii merg de minune cu această alegere a culorii.

Cele mai întâlnite combinaţii de monocromie sunt alternantele de alb cu negru sau doar alb şi doar negru, însă gri-ul şi culorile nude câştigă tot mai mult teren. În cazul nuanţelor nude, tot accesorizarea cu elemente aurii este indicată pentru evidenţierea ţinutei. Trendul grey on grey este preferatul tuturor fashion bloggerilor când vine vorba de o ţinută all grey, accesorizarea diferă uşor, fiind preferate cele argintiu metalic, care scot mult mai bine în evidenţă vestimentaţia. Iar gri-ul este cel mai versatil dintre opţiunile disponibile pentru ţinute monocromatice, deoarece are multiple nuanţe care diferă considerabil între ele. Astfel, nu vei risca să te plictiseşti de stilul monocromatic. De asemenea, pentru un plus de contrast, accesorizează-ţi ţinuta cu pantofi negri sau o geantă neagră oversized.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top