Connect with us

Revistateo.ro

Venus în Gemeni. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie

Horoscop saptamanal

Venus în Gemeni. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie

Marți, 24 aprilie, Venus va intra în Gemeni. Iată cum va fi influențată fiecare zodie. Oana Hanganu explică ce se va întâmpla cu fiecare zodie în această săptămână sub influența lui Venus în Gemeni. Tu sub ce semn zodiacal te-ai născut?

Vennus în Gemeni. Cum va fi influențată fiecare zodie

BERBEC. În ziua de marți, planeta Venus va intra în zodia Gemeni și, până în 19 mai, va dinamiza sectorul Comunicării și călătoriilor din astrograma Berbecilor. În plus, va diminua impulsivitatea acestora, cu efecte excelente pentru ei.

TAUR. Tranzitul lui Venus este foarte important pentru nativii Taur pentru că această planetă îi patronează (ca și pe Balanțe, de altfel).

GEMENI. Un alt aspect important pentru Gemeni va fi intrarea planetei Venus în zodia lor, în seara zilei de marți, 24 aprilie. Venus va rămâne în Gemeni până la data de 19 mai și le va spori, nativilor, farmecul personal și norocul în iubire.

RAC. Marți, planeta Iubirii, Venus, va ajunge în casa Trecutului și a secretelor din astrograma Racilor, unde va rămâne până la data de 19 mai.

LEU. În seara zilei de marți, 24 aprilie, Venus, planeta Iubirii, va intra în zodia Gemeni, unde va rămâne până la data de 19 mai. În această perioadă, Venus va acționa în casa Prietenilor din astrograma Leilor și îi va ajuta să își extindă cercul de prieteni și, pe unii nativi, să îți găsească sufletul-pereche cu ajutorul unor prieteni.

FECIOARĂ. Seara zilei de marți, 24 aprilie, vine cu o veste foarte bună: planeta Venus va intra în zodia Gemeni, unde va rămâne până la data de 19 mai. În acest timp, va acționa în sectorul Carierei din astrograma Fecioarelor, aducându-le succes și schimbări favorabile, relații foarte bune cu șefii și colegii, dar și venituri suplimentare.

BALANȚĂ. Tranzitul lui Venus este foarte important pentru Balanțe pentru că acesta este planeta care le patronează. Aflată în Gemeni, Venus va activa ”casa Străinătății” din astrograma Balanțelor, favorizând călătoriile, afacerile și relațiile cu persoane din străinătate. Venus va intra în semnul Gemenilor în seara zilei de marți, 24 aprilie.

SCORPION. Marți, 24 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Gemeni, unde va rămâne până la data de 19 mai. În acest timp, va acționa în ”casa Banilor altora” din astrograma Scorpionior, ajutându-i să obțină creditele de care au nevoie, să fie premiați sau recompensați pentru activitatea lor sau să beneficieze din plin de generozitatea partenerului de viață.

SĂGETĂTOR. În ziua de marți, 24 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Gemeni, unde va rămâne până la data de 19 mai. În tot acest timp, Venus va acționa în sectorul Mariajului și al parteneriatelor din astrograma Săgetătorilor. Pentru nativii singuri, Venus în Gemeni poate aduce întâlnirea cu sufletul-pereche. Pentru Săgetătorii care au, deja, pe cineva, Venus în Gemeni poate consolida relația sau, după caz, poate atenua eventuale tensiuni și probleme.

CAPRICORN. Marți, 24 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Gemeni, unde va rămâne până la data de 19 mai. În acest timp, Venus, supranumit, în astrologie, ”Micul Benefic”, va acționa în casa Profesiei și a sănătății din astrograma generală a Săgetătorilor.

Venus le va aduce șanse de câștig suplimentar, relații foarte bune cu colegii și, în cazul unor probleme de sănătate, însănătoșire rapidă. Aflată în Gemeni, planeta Venus poate să le aducă nativilor singuri și o idilă cu un coleg sau cu un partener de afaceri.

VĂRSĂTOR. Aflată în Gemeni, Venus va acționa în casa Iubirii și a copiilor din astrograma Vărsătorilor, purtându-le noroc celor singuri sau, după caz, consolidând relația de cuplu a nativilor. Dar, cum într-o astrogramă, casa Iubirii se referă și la copii, tranzitul lui Venus prin zodia Gemeni va armonia și relația Vărsătorilor cu proprii copii, va aduce succes în proiectele dedicate copiilor, ”derulate” sau coordonate de nativi sau va veni cu vești bune pentru nativii care doresc să devină părinți.

PEȘTI. În ziua de marți, 24 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Gemeni, unde va rămâne până la data de 19 mai. Venus în Gemeni va acționa în sectorul Casei și familiei din astrograma Peștilor, ajutându-i pe nativi să aibă relații armonioase cu rudele (în special cu părinții) sau, dacă sunt necăsătoriți, să își dorească să se ”așeze la casa lor”.

Venus în Gemeni va spori creativitatea nativilor și îi va ajuta să își reamenajeze locuința sau să se orienteze către profesii legate de domeniul imobiliar sau de design interior.

Citește horoscopul săptămânal integral pentru fiecare zodie. Îl găsești pe huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top