Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Venus iese din Balanță pe 16 noiembrie. Cine rămâne cu regrete în suflet

Trei evenimente astrologice marchează începând din 16 noiembrie perioada imediat următoare. Un Marte mai puternic și mai ambițios să schimbe regulile intră în Pești, Mercur retrograd în Săgetător, iar Venus retrograd iese din zodia Balanță, zodie pe care această planetă o protejează.

Este o perioada e restabilirii ordinii, a refacerii, a repunerii în scenă a acțiunilor care nu au funcționat. E o perioadă de schimbare de paradigme. Un Mercur retrograd vine întotdeauna cu lecții de viață impresionante, cu momente de care trebuie să profităm din plin.

În același timp, faptul că Venus părăsește pentru un timp zodia Balanță, asta înseamnă că vom deveni mai raționali, mai impulsivi și totodată mai pragmatici.

Nu putem spune că vor fi niște zodii dezavantajate de acest fenomen astrologic, dar putem spune că unii dintre nativi rămân cu regrete în suflet că nu au făcut ce și-au dorit la timp sau nu au cerut iertare în anumite momente-cheie.

Acești nativi sunt Racii, Peștii și Fecioarele. Culmea, Fecioarele care de obicei nu regretă nimic, de data asta își vor recunoaște greșelile, deși în mod public vor fi la fel de bătăioase și nu vor lăsa să se vadă părerea de rău.

De altfel, Fecioarele preferă să își ceară iertare de la cei dragi dacă le-a greșit prin fapte, prin comportament și nu prin vorbe. Acești nativi nu prea cred în vorbe oricât de convingătoare ar putea fi.

Pe de altă parte, nativii Berbec, Taur, Gemeni, Leu, Balanță, Scorpion, Capricorn și Săgetător trebuie să fie mai atenți cum își gestionează timpul la locul de muncă.

Vor avea oportunități de creștere profesională, dar dacă nu știu să profite cu cap de ele sunt degeaba.

CITEȘTE ȘI: Horoscop Mariana Cojocaru decembrie 2018: Ce ne aduce luna cadourilor

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top