Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Venus în Săgetător – Cele 4 zodii afectate

De la 1 decembrie și până pe 25 decembrie, planeta Venus se va afla în zodia Săgetătorului. Află mai jos care sunt cele mai afectate zodii de acest fenomen astrologic.

Venus în Săgetător – cele 4 zodii afectate

Intrarea lui Venus în Săgetător va fi fără doar și poate pe placul Fecioarelor. Acești nativi de pământ sunt încurajați să poarte toate acele negocieri pe care le-au amânat din diverse raționamente.

Fecioarele sunt încurajate să vândă bunuri să facă mici cadouri sau de ce nu să le primească. Superstițioase din fire și ipohondre până la cer și înapoi, Fecioarele trebuie să coboare cu picioarele pe pământ și să nu își mai facă tot felul de griji.

Săgetătorii vor fi în culmea fericirii începând cu data de 1 decembrie și nu e deloc de mirare. Venus le va da o forță fizică și psihică de-a dreptul sclipitoare.

Această planetă care guvernează zodiile Taur și Balanță este considerată planeta iubirii. Este unul dintre beneficii din zodiac, iar apariția ei în zodia Săgetător le va da acestor nativi suficient curaj, ambiție încât să ducă la bun sfârșit operațiuni complicate.

Gemenii își vor căuta dreptatea, însă nu o vor găsi acolo unde își doresc. Până pe 25 decembrie se anunță o perioadă extrem de mișcătoare.

CITESTE SI: Previziuni karmice 2018 – Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

Horoscop 2018: Previziuni detaliate pentru fiecare zodie. Zodiile care dau lovitura și care vor da piept cu greutățile

Horoscop mayaș 2018. 2 zodii fac o alianță de temut

Degringolada va apărea din cauza felului în care se poziționează față de anumite teme sensibile, față de modul în care se încăpățânează să comunice tergiversând de multe ori realitatea.

Gemenii trebuie să învețe că nu e suficient să se bată cu pumnii în piept când au dreptate. Trebuie să ofere acele argumente care să îi facă imbatabili. Nu întotdeauna tonul face muzica.

Acești nativi de aer au de trecut printr-o serie de etape importante, printr-o serie de momente extrem de frumoase din punct de vedere emoțional.

Capricornii sunt și ei pe lista celor care beneficiază de tranzitul lui Venus în Săgetător. Odată cu 1 decembrie, acești nativi vor avea parte de tot felul de momente inspiraționale.

Se vor simți mai în stare ca niciodată să ducă la bun sfârșit tot ceea ce își propun. Se poate spune că persoanele născute în această zodie vor începe cea mai bună perioadă a anului.

CITESTE SI: Horoscopul țigănesc pentru final de an. Ce soartă vor avea zodiile

Zodiile care pierd bani în 2018. Dezastru financiar pentru acești nativi

Horoscopul banilor pentru sfârșit de an. Cine o va duce bine

Horoscop 2018: Topul zodiilor care vor avea ghinion tot anul

Horoscop 2018: Ei sunt cuplul anului! Vor trăi relația perfectă

Cei care până acum au tărăgănat niște decizii, ar fi bine să se hotărască o dată pentru totdeauna ce vor de la viață.

Când Uranus va intra din nou în Berbec, Capricornii nu trebuie să fie priniși cu lecțiile neînvățate.

Trebuie să fie extrem de pregătiți pentru că unele probleme, mai ales de familie și carieră, vor rămâne nerezolvate până în anul 2045.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top