Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Venus, planeta iubirii, intră în semnul Săgetător. Ce se întâmplă cu zodiile

Venus, planeta iubirii și a armoniei, considerată și Micul Benefic al zodiacului, a intrat pe data de 7 ianuarie în zodia Săgetător. Până pe data de 4 februarie 2019, această zodie va fi traversată de această zodie. Iată ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte.

Se spune că atunci când Venus tranzitează o zodie, automat toate zodiile devin mai cuceritoare, dar și mai deschise la flirt și la aventură. Astfel că, ar trebui să fii mai atent în luna care urmează la flirturile care par să fie la tot pasul.

Nu știi cum îți poți destrăma relația din această cauză, așa că nu fi prea prietenos cu toată lumea, dacă nu vrei ceva din partea acelei persoane. Nu da speranțe și nu duce pe căi greșite pe cineva, dacă nu îți dorești acest lucru.

Toți nativii sunt mult mai deschiși spre noi relații și spre aventură, însă, de cele mai multe ori, aceste cuceriri nu vor dura prea mult.

Pentru că este nevoie de a scoate în evidență toate calitățile, chiar și persoanele care sunt mai timide de obicei vor socializa mai mult. Ieșirile pot fi mult mai dese în această perioadă și unele dintre ele se pot materializa.

În următoarea perioadă, orizonturile se pot lărgi pentru toate zodiile și au ocazia să facă niște lucruri pe care nu au avut curajul să le facă până acum.

Unii nativi, deciși să își schimbe locul de muncă

În cazul unor nativi, aceștia pot călători în străinătate, pot cunoaște oameni străini cu care să lege prietenii extrem de frumoase.

În schimb, alți nativi se pot gândi să înceapă niște cursuri, să reia niște studii sau să aibă parte de o reconversie profesională. A venit momentul pentru marile schimbări, iar acestea se pot petrece încă din primele luni ale anului și pot avea un impact important pentru întregul an. Dacă ți se oferă oportunitatea să schimbi slujba, ar trebui să ai curaj să faci acest lucru.

Citește și: Zodiile care nu au parte de iubire în 2019

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top