Connect with us

Revistateo.ro

Lună Nouă în Gemeni pe 13 iunie 2018. Cum suntem afectați de acest eveniment astrologic

Horoscop

Lună Nouă în Gemeni pe 13 iunie 2018. Cum suntem afectați de acest eveniment astrologic

Pe 13 iunie 2018 are loc fenomenul de Lună Nouă în Gemeni. Haideți să aflăm împreună ce înseamnă acest eveniment astrologic și la ce ar trebui să ne așteptăm.

În primul rând, Luna Nouă se produce, spun unii astrologi, de 13 ori pe an, chiar dacă avem doar 12 luni calendaristic vorbind. Luna Nouă apare când Luna și Soarele se află în același semn zodiacal, în acest caz în zodia Gemeni.

Majoritatea astrologilor spun că trebuie să luăm decizii când are loc Luna Nouă. Ea vine cu o serie de oportunități de schimbare în bine.

Practic, din 13 iunie Luna Nouă începe să crească din nou, iar apoi totul va culmina cu Luna Plină.

Cum sunt afectate zodiile

Cele de pământ sunt de data asta mai avantajate de Luna Nouă decât de Luna Plină. Asta pentru că se produce în zodia Gemeni. Gemenii, de pildă, sunt guvernați de Mercur, planetă care guvernează și Fecioara.

CITESTE SI: Horoscop Nicoleta Svârlefus pentru perioada 12 – 18 iunie 2018

Previziuni karmice 11 – 17 iunie 2018. Conflicte interioare pentru zodii

Zodiile de pământ primesc tot felul de vești importante din 13 iunie, deci ziua de 13 este una norocoasă pentru ele.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) sunt destul de concentrate săptămâna asta. Pe 13 iunie au tot felul de revelații. Vărsătorii vor fi ceva mai îngândurați, dar este specific lor. Toate deciziile pe care le iau de acum înainte trebuie analizate cu maximă atenție.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au parte de împăcări istorice. Luna Nouă le aduce curățenie în lista de prieteni. Vor avea numai de câștigat dacă vor fi mai deschiși spre dialog.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) petrec timp prețios cu prietenii. Sunt energice, extrem de pozitive. Intră într-o perioadă benefică a vieții lor. Vor fi extrem de încântate să vadă și părțile bune ale vieții. Au și de ce. O astfel de perioadă rar le-a fost dat să trăiască!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top