Connect with us

Revistateo.ro

Vei fi INGROZIT cand o sa afli ce contine cu adevarat INGHETATA!

Stiri

Vei fi INGROZIT cand o sa afli ce contine cu adevarat INGHETATA!

Ce contine cu adevarat INGHETATA? Plan socant din partea industriei alimentare!

Resturile din carne vor fi transformate in pudra pentru inghetata, aceasta fiind cea mai noua inginerie din domeniul alimentelor super-procesate!

Tesuturile musculare aruncate (deseurile care nu intra in mezeluri) si alte tendoane sunt bogate in proteine, si pot fi transformate in hidrolizati de proteine animale, care sunt, de fapt, grasimi lichefiate si pot fi adaugate la alimente cum este inclusiv inghetata pentru sporirea elementelor nutritive. Un exemplu de hidrolizat este acea mazga roz pe care am vazut de nenumarate ori in documentare despre cum se fabrica cu adevarat mezelurile (parizerul, carnea tocata, sunca presata etc).

O companie ruseasca a sustinut deja in mod public ca va folosi mazga roz si alti hidrolizati pentru a imbogati valorile nutritive ale inghetatei. In regiunea Belgorod din Rusia s-a construit deja o fabrica responsabila exact de acest proces: transformarea deseurilor din carne in inghetata.

Intentiile industriei alimentare este de a recicla deseurile nefolosite in alte alimente si a le recombina in noi alimente, dulciuri sau alte preparate de-a dreptul… exotice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top