Connect with us

Revistateo.ro

Dieta si Sport

Singurele produse pe care să NU le mănânci dimineața dacă vrei să nu te îngrași

Slabă sau grasă, orice femeie e frumoasă așa cum e.

Nu sunt de judecat domnișoarele și doamnele care încearcă imposibilul ca să aibă un fizic în care să se simtă bine, dar nici cele care sunt mulțumite cu kilogramele lor în plus.

Produsele pe care să nu le mănânci dimineața dacă vrei să slăbești

În fond, fiecare are dreptul să aleagă cum vrea să trăiască. Rândurile de mai jos sunt pentru prima categorie de femei: cele care vor să nu se mai îngrașe.

Medicii au descoperit că unul dintre obiceiurile pe care cu toții îl avem dimineața poate instala foamea pe tot pacursul zilei, încurajând consumul produselor bogate în grăsimi și conservanți care nu ne satură niciodată.

Poate că nu v-ați fi gândit niciodată la asta, dar produsele de patiserie consumate dimineața fac mai mult rău decât bine.

„De exemplu, dacă alegi pentru prima masă a zilei carbohidrați simpli, cum ar fi produsele de patiserie, aceștia nu vor furniza cantitatea de proteine necesară pentru fiecare masă.

CITEȘTE ȘI: Dr. Mihaela Bilic, despre un aliment pe care îl consumi zilnic: A ajuns să fie numit “moartea albă”

Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit dieta prin care a slăbit 10 kilograme

Acest obicei te va face să simți și mai mult foamea pe timpul zilei. Un mic dejun bogat în proteine va reduce poftele pe parcursul zilei, iar acest lucru ajută mult la controlarea apetitului.

Hidratarea nu trebuie nici ea neglijată, corpul având nevoie și de lichide”, susține doctorul Corina Zugravu pemntru doctorulzilei.ro.

Cu alte cuvinte, cei care aleg ouăle sau legumele cu carne fiartă dimineață ori brânzeturile nu vor simți foamea în următoarele ore.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top