Connect with us

Revistateo.ro

5 greșeli pe care le faci dimineața și care te îngrașă imediat

Dieta si Sport

5 greșeli pe care le faci dimineața și care te îngrașă imediat

Multe persoane constată că se îngrașă, chiar dacă au impresia că au o alimentație echilibrată și că fac suficient sport. Iată care sunt greșelile pe care le faci și care te îngrașă fără să îți dai seama.

1. Nu faci exerciții dimineața devreme. Studiile au demonstrat că exercițiile în timpul dimineții sunt cele mai bune pentru a slăbi sănătos și pentru a-ți menține greutate. Persoanele care fac sport dimineața tind să consume mai puține calorii față de cei care fac sport după-amiaza sau seara. De asemenea, aceste persoane tind să ardă cu 20% mai multă grăsime atunci când fac sport pe stomacul gol dimineața. Încearcă să te trezești devreme și să îți faci un program înainte de a merge la serviciu și de a lua micul dejun.

Citește și: Dieta cu rostopască și miere care se ține o dată pe an

2. Sari peste micul dejun. Această masă chiar este cea mai importantă masă a zilei. Crește nivelul de energie din organism și te ajută să restabilești nivelul de glucoză. De asemenea, dacă mănânci sănătos dimineața, în timpul zilei vei consuma mult mai puține calorii.

3. Nu bei apă imediat ce te-ai trezit

Bând câteva pahare de apă imediat după ce te-ai trezit îi permiți corpului să se rehidrateze și poți avea o digestie mai bună în timp ce iei micul dejun. Păstrează un pahar cu apă lângă pat și consumă-l imediat ce te trezești.

Citește și: Dieta la menopauză. Ce ai voie să mănânci și ce trebuie să eviți

4. Nu te cântărești prea des sau deloc

Un prim lucru pe care ar trebui să îl faci dimineața este să te cântărești. Astfel poți ține mai ușor greutatea sub control și să te menții. Păstrează un cântar în baie și așa poți să îți păstrezi motivația în timpul zilei.

5. Citești știrile dimineața

Cel mai bine ar fi să asculți muzică imediat ce te trezești, pentru că știrile pot fi un adevărat stres la prima oră a zilei. Studiile au arătat că în timp te poți îngrășa din această cauză.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top