Connect with us

Revistateo.ro

Carmen Bruma este cunoscuta pentru grija pe care o are vizavi de propriul corp. Prezentatorea TV este atenta la tot ceea ce mananca si are un corp de invidiat.

Stiri

Sfaturi de la Carmen Bruma pentru a nu te ingrasa de sarbatori

Carmen Bruma este cunoscuta pentru grija pe care o are vizavi de propriul corp. Prezentatorea TV este atenta la tot ceea ce mananca si are un corp de invidiat.

Carmen face foarte mult sport, iar de sarbatori are cateva sfaturi pentru a nu ne trezi cu multe kilograme in plus.

Tentatiile sunt mari de sarbatori. Carnati, sarmale, cozonaci ori prajituri se regasesc pe toate mesele si trebuie sa stim cum sa le consumam.

Cand incalziti sarmalele, faceti-o intr-un vas separat in care puneti o cana de apa. Astfel incat toata grasimea care iese din ele sa ramana in cratita. Nu uitati de ardeiul iute care are proprietatea de a creste arderile 2-3 ore dupa masa. Prin urmare, consumati-l fara retineri.

O sarma din carne de porc gatita cu slanina poate ajunge la 250-300 de cal., iar una din carne de pui sau curcan are 150-200 calorii.

Daca sarmalele pe care le-ati consumat au fost foarte grase, beti dupa masa o cana cu ceai verde fierbinte. Acesta contine antioxidanti, care impiedica formarea radicalilor liberi. De asemenea, are si un usor efect diuretic si laxativ.

Alcoolul in exces, pe langa alte neplaceri, va poate aduce 2-3 kg in plus daca nu mancati nimic. Punem si mancarea la socoteala, iar tragedia devine totala.

Mare grija la bauturile alcoolice

Bauturile alcoolice aperitive irita mucoasa gastrica si va creeaza o pofta de mancare anormala care permite consumul unor cantitati enorme de alimente.

Miscarea zilnica este singura solutie pe care o aveti daca vreti sa mancati orice si sa nu va ingrasati.

Citeste si: Carmen Bruma iti spune cum sa mananci paine fara sa te ingrasi!

Mersul la cumparaturi nu trebuie trecut la capitolul miscare ci la capitolul pericol daca ma gandesc la ispitele frumos ambalate de pe rafturi. Tocmai de aceea ar trebui sa plecati la supermarket cu burta plina,altfel veti fi tentati sa puneti in cos o multime de lucruri interzise.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top