Connect with us

Revistateo.ro

Trucul pe care femeile plinute nu il vor afla niciodata de la nutritionisti

Dieta si Sport

Trucul nutriționiștilor pentru femeile „plinuțe”

Femeile plinute vor sa slabeasca infometandu-se ori consumand cat mai putine alimente, alegand in special smoothie-uri si supe minune. O hrana sanatoasa este esentiala daca vrei sa urmezi o cura de slabire, insa nu e suficient sa mananci legume si fructe si sa bei multe lichide. Motivul? Pierzi energia pe care numai proteinele ti-o pot garanta.

Detaliul pe care multi nutritionisti omit sa il spuna femeilor care vor sa slabeasca este legat de proteine. O simpla schimbare in alimentatia de zi cu zi cu privire la proteine garanteaza o reducere a grasimii corporale cu pana la 70% in cazul unei diete pe termen lung, arata mai multe studii recente.

Femeile plinute trebuie sa stie asta despre proteine!

Conform The FASEB Journal, dublarea portiei de proteine fata de cea consumata in mod regulat ajuta la slabit. Daca vrei sa arzi grasime si sa depui masa musculara in acelasi timp, dubleaza-ti portia de proteine pana la maximum 4 pe zi. O poti face treptat, astfel incat corpul tau sa se obisnuiasca si sa nu fie un soc prea mare nici pentru tine.

Asadar, fie ca iti place carnea sau nu, trebuie sa o consumi mai des daca vrei sa slabesti. Consumul de proteine nu te ajuta fara miscare si fara sa le ‘asortezi’ cu cat mai mult alimente verzi. De asemenea, bea multa apa daca urmezi un regim de slabit.

Studiul prezentat de The FASEB Journal la care au participat 31 de barbati si 7 femei au urmat o dieta mai bogata in proteine. Acestia au fost monitorizati vreme de 31 de zile, iar rezultatele studiului au fost surprinzatoare: cei care si-au dublat portia de proteine treptat au slabit cu pana la 70% mai mult decat restul persoanelor.

De unde iti iei proteinele?

Soia – Leguma contine aminoacizi esentiali. Portia ideala de proteine pe zi este de 37 de grame, iar dublata ar fi de 72 de grame pe zi;

Alune de pamant – 100 de grame de alune de pamant contin 35 de grame de proteine. Dublul acestei portii: 70;

Carne de vita – 100 de grame de carne de vita iti ofera un necesar de 20 de grame de proteine pe zi. Dublul portiei: 40 de grame;

Carnea de pui are mai multe grame decat cea de vita si este recomandata de medici. 100 de grame de carne de pui au 20,6 grame de proteine;

Carnea de peste – Codul, de pilda, are 30 de grame de proteine la suta de grame, deci o portie dubla ar insemna 60 de grame.

Cura de slabire cu hrean si papadie. Cum prepari solutia care omoara grasimea

Ai auzit de cura de slabire cu hrean si papadie? Ai incercat vreodata ceaiul de papadie atunci cand te-ai gandit sa inlaturi grasimea deranjanta din jurul taliei? Expertii in medicina naturista sustin ca tinctura facuta din hrean si papadie ajuta la slabit in timp record.

Papadia este o planta banala pe care o gasesti pe orice camp. Putina lume stie ca elementele care constituie aceasta floare galbena, cele mai mult in tulpina ei, ajuta la plamani, rinichi si stimuleaza bila lenesa. Ceaiul de papadie impreuna cu mesele bogate in hrean au un efect antiinflamator si ucid bacteriile sau depunerile de apa, dezinfecteaza corpul de puroi si regenereaza tesuturile.

Cura de slabire cu hrean si papadie – cum se prepara solutia miraculoasa:

Ai nevoie de 30 de grame de radacina de papadie uscata sau tulpina acestei flori, 20 de grame de hrean ras si vodka din comert (in jur de 50-60 de mililitri). Trebuie sa tai radacina de papadie si sa o amesteci cu hreanul ras. Pune aceste doua ingrediente intr-un borcan bine sigilat. Dupa 24 de ore de tinut la rece, adauga vodka. Inchide iar borcanul si lasa tinctura la macerat vreme de 10 zile.

Aceasta solutie arde grasimile intr-un ritm alert. Reusesti sa slabesti fara sa depui niciun efort pana la 3 kilograme pe saptamana. Atentie! Nu urma cura de slabire cu hrean mai mult de doua luni de zile. Iar acum, sa vedem ce poti manca in acest regim alimentar.

IMPORTANT! Trebuie precizat ca nu ai voie sa iei mai mult de doua lingurite din aceasta tinctura, de preferinta dimineata si seara. Pe parcursul acestui regim alimentar trebuie sa consumi fructe si legume care se digera usor. Alege morcovii fierti, telina fiarta, cartofi la cuptor in cantitati mici, patrunjel, multe condimente si supe verzi.

In tot acest timp, nu ai voie sa consumi zahar, carbohidrati si bauturi alcoolice, precum nici mancarea foarte sarata. Poti manca piept de pui la gratar, insa nu il incinge in uleiuri sau sosuri speciale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top