Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Unde trebuie să te parfumezi ca să miroși bine 24 de ore

Care este motivul principal pentru care te parfumezi? Să miroși bine, nu-i așa? Iar scopul parfumării în anumite zone ale corpului este ca mirosul plăcut să țină cât mai multe ore. Iată unde trebuie să pulverizezi pentru ca senzația plăcută să nu dispară de pe pielea ta.

1. PE CAP

Există o legendă potrivit căreia dacă îți parfumezi părul, riști să îl deteriorezi. Nu este chiar așa! Specialiștii în frumusețe recomandă parfumarea părului pentru a menține mirosul cât mai mult cu putință. Evident, este vorba despre un parfum cu arome cât mai naturale, și nu de o colecție întreagă aplicată pe podoaba ta capilară.

CITEȘTE ȘI: PARFUMUL CARE ÎI ATRAGE CEL MAI MULT PE BĂRBAȚI

2. DUPĂ URECHI

Aceasta este o zonă de puls deoarece, datorită circulației intense în această zonă, căldura se amplifică iar mirosul plăcut se extinde mai bine (la fel ca în cazul parfumării încheieturilor).

3. PE SPATE

Poate că va fi ceva mai greu să îți parfumezi spatele, dar merită încercat! Dacă îți pulverizezi suav spatele vei reuși să realizezi un echililbru perfect între mirosul natural al pielii tale și esența din sticluța ta preferată de parfum, fără ca cei din jur să aibă dureri de cap când treci pe lângă ei.

4. PE COATE

Cotul este un alt punct de puls din organism care ajută la maximizarea difuzării aromei peste tot. Poți aplica cremă hidratantă pe coate înainte de a le face să miroasă bine.

5. PE GAMBE ȘI GENUNCHI

Multe persoane se parfumează doar la gât și puțin la încheieturi, uitând de celelalte părți ale corpului. Aplică parfum și pe picioarele tale după ce ai făcut baie și te-ai dat cu loțiune de corp (alege laptele de corp pentru ca mirosul să fie și mai plăcut) și astfel vei mirosi bine 24 de ore.

Sursa foto: imujer.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top