Connect with us

Revistateo.ro

cancerul

Stiri

Un medic renumit face o afirmație ȘOCANTĂ: Cancerul VINE DE LA ROBINET! ZONELE VIZATE….

Doctorul Pavel Chirilă spune că greșelile din alimentație ne costă sănătatea, iar cancerul este una dintre consecințele unui stil de viață toxic.

CITEȘTE ȘI: Planta care distruge 98% din celulele canceroase

In Romania sunt aproximativ 480 de mii de bolnavi de cancer.

Un studiu alarmant spune că în jur de o treime dintre cazurile de cancer ar putea fi evitate dacă am avea parte de o alimentație corespunzătoare.

La începutul existenței sale, omul se hrănea sănătos pentru că efectiv nu avea de ales, acest lucru s-a schimbat însă în momentul în care omenirea a început să facă o serie de greșeli grave.

1. Apariția zahărului alb. În 1830, zahărul alb a fost scos pe piață, fiind practic un dizaharid ce ne abate de la alimentația normală.

2. Făina albă. Descoperirea a fost făcută de un francez, care a început mai apoi să o folosească în locul făinii integrale. Pentru că fibrele și mineralele din aceasta sunt în procent foarte mic, se produce un dezechilibru alimentar.

3. Descoperirea îngrășămintelor chimice. Chiar dacă plantele au început să crească mai repede, gândirea industrială a ajuns să pună preț pe cantitate și nu pe calitate.

4. Introducerea insecticidelor. Pentru că plantele nu mai aveau imunitate împotriva insectelor (din cauza îngrășămintelor), au apărut insecticidele, cu un impact negativ asupra produselor agricole și implicit a sănătății.

5. Introducerea aditivilor alimentari. Începând cu 1960 E-urile și aditivii sunt incluși în produsele alimentare pentru ca acestea să fie mai plăcute la gust. Tocmai din acest motiv numărul afecțiunilor este în continuă creștere, iar populația din ce în ce mai predispusă la boli.

Întrebarea firească este ce mai putem face de acum încolo?

În primul rând trebuie evitată APA CE CONINE CLOR. Fără să realizeze, oamenii abuză de de clor atât prin consumul direct, bând apă de la robinet, cât și prin contactul cu pielea (duș, baie). În țara noastră apa este contamină cu clor, cantitatea acestei substanțe fiind mult mai mare decât în alte țări. Specialiștii spun că este nevoie de cât mai multă apă curată, care se găsește la o adâncime de circa 50 de metri.

Carnea sub formă de ȘUNCĂ, SALAM, PARIZER ar trebui și ea consumată cu moderație, întrucât conține nitrați, care în amestec cu Ph-ul acid se transformă în nitrosamine ce pot provoca cancer al tubului digestiv.

ZAHĂRUL ar trebui și el evitat, căci stimulează în permanență secreția de insulină și slăbește flora intestinală benefică

Abuzul de CARNE ȘI GRĂSIMI. Carnea lasă un Ph puternic acid în urma sa, plus că industria alimentară tratează animalele cu hormoni de creștere, ce ajunge să conțină nitrați.

Sursa foto teoadi.wordpress.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top