Connect with us

Revistateo.ro

Ultimele cuvinte ale Prințesei Diana! Ce i-a spus unui pompier după accidentul de la Paris

Regalitate

Ultimele cuvinte ale Prințesei Diana! Ce i-a spus unui pompier după accidentul de la Paris

Pe 31 august 1997, lumea întreagă a amuțit la vestea că prințesa Diana a plecat dintre noi în urma unui accident de mașină petrecut la Paris.

Aceasta se afla într-o limuzină alături de iubitul său de la acea vreme, Dodi Fayed. Mai târziu s-a aflat că mașina fusese urmărită de mai mulți paparazzi, iar șoferul a pierdut controlul.

Pompierul care a sosit la fața locului, Xavier Gourmelon, a găsit-o pe Prințesa Diana printre fiarele mașinii. El este cel căruia Diana i-a spus ultimele cuvinte, înainte de a ajunge la spital.

Citește și: Imagini UNICE cu Prințesa Diana și fiii săi, la 21 de ani de când a plecat dintre noi

Ajuns la vârsta de 50 de ani, Gourmelon își aduce aminte perfect ceea ce s-a întâmplat în acea seară.

accident


„Domnul Fayed se afla în spate și era în stare gravă, el a suferit un stop cardiac în mașină, iar când a fost scos din mașină a fost declarat fără viață de un paramedic. Femeia, despre care am aflat mai târziu că era prințesa Diana, se afla pe podeaua din spate a mașinii.

Citește și: Prințesa Diana s-a „reîncarnat”! Cine i-a luat locul prințesei inimilor, asemănarea este izbitoare

Se mișca foarte încet și așa mi-am dat seama că este în viață. Am putut să văd că avea o rană ușoară la umărul drept, dar pe lângă asta, nu părea să aibă nimic semnificativ. Nu avea deloc sânge pe ea”, explică Xavier Gourmelon.

Ce i-a spus prințes Diana, înainte de a ajunge la spital

I-am luat mâna și am încurajat-o. I-am zis să rămână calmă și nemișcată. În acel moment, Diana a vorbit cu mine. Ea mi-a zis: „Dumnezeule, ce s-a întâmplat?’ I-am dat masca cu oxigen și eu și echipa mea am fost lângă ea, în timp ce era scoasă din mașină. Totul s-a întâmplat foarte rapid, pentru că nu a fost nevoie să tăiem nimic”, a mai spus pompierul.

„Eram convins că va supraviețui. Dar mai târziu am aflat că a a plecat dintre noi, la spital. Am fost șocat. Am aflat că a avut răni interne severe, dar întregul episod încă este foarte viu în mintea mea și amintirea din acea noapte nu o voi uita niciodată. Nici nu mi-a trecut prin cap atunci că ea era prințesa Diana’, a încheiat Xavier Gourmelon.

În urma Prințesei Inimilor, au rămas milioane de persoane care au plâns-o.

Foto: Hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top