Connect with us

Revistateo.ro

Uleiul de măsline te ajută să ai gene mai frumoase

Cosmetica

Uleiul de măsline te ajută să ai gene mai frumoase

Fără nici un dubiu, toate femeile își doresc gene puternice, groase și bogate, însă nu toate sunt binecuvântate cu așa ceva. Desigur, există numeroase remedii bazate pe substanțe chimice și foarte multe tratamente naturale care vă pot ajuta în acest sens. Gene sunt foarte sensibile și o îngrijire necorespunzătoare le poate afecta imediat, așa că trebuie să le acordați atenție maximă. Uleiul de măsline este utilizat de multe persoane pentru a trata diferite probleme de sănătate, probleme ale pielii sau ale părului. Iată că are și uitilizări mai puțin cunoscute, cum ar fi tratarea genelor slăbite.

Uleiul de măsline este un tonifiant puternic, bogat în vitamine și nutrienți de care organismul are nevoie. Un tratament cu acest tip de ulei vegetal întărește genele și are un rol important în dezvoltarea și creșterea lor. Iată cum poți folosi uleiul minune pentru a-ți îngriji genele!

CITEȘTE ȘI: VEZI CARE SUNT INGREDIENTELE IDEALE PENTRU MÂINI

Este foarte simplu și rapid, iar dacă repeți acest tratament cel puțin o dată pe săptămână,timp de o lună de zile, vei obține rezultatele pe care ți le dorești. Picură câțiva stropi de măsline pe o dichetă demachiantă din bumbac și aplic-o pe gene. Stai așa cel puțin 15 minute, apoi spală-te cu apăcălduță. Atenție! Nu masa zona ochilor cu discheta demachiantă deoarece vei irita ochii și riști să faci rău genelor. După cum spuneam, acestea sunt foarte sensibile și cad mai repede decât crezi. Uleiul de măsline este gras, așa că asigură-te că nu folosești prea mult. Câteva picături sunt de ajuns. Poți folosi și o perie pentru gene ca să aplici tatamentul natural, însă ai mare grijă să nu ajungă ulei în ochi. Uleiul de măsline extravirgin este foarte eficient dacă îl utilizezi seara, înaine de culcare, înainte ca ochii tăi să se odihnească.

Poți adăuga câteva picături de vitamina E sau puțin ulei de ricin. Amestecurile acestea sunt foarte eficiente și pentru zona sprâncenelor.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top