Connect with us

Revistateo.ro

mierea naturala

Stiri

Uite cum deosebesti MIEREA NATURALA de cea ARTIFICIALA. Trucul acesta este GENIAL!

Mierea naturala este foarte buna pentru organism, intrucat contine o sumedenie de vitamine si minerale. Uite cum o poti deosebi de cea artificiala.

Mierea este considerata un aliment universal, bun la toate. Aceasta este plina de ingrediente sanatoase, cu o multime de proprietati, atata timp cat este naturala.

Mierea artificiala pe de alta parte are o cantitate prea mare de zahar si o serie de substante nu tocmai bune pentru organism. In timp ce esti sigur de ceea ce cumperi de la un apicultor, atunci cand cumperi mierea din magazin ai sanse ca aceasta sa nu fie naturala.

Cum poti sa iti dai seama ca ai cumparat miere naturala si nu una artificiala?

CITESTE SI: Uite ce se intampla in organismul tau cand consumi MIERE SI NUCI

CITESTE SI: Acest tip de miere previne o boală îngrozitoare a stomacului!

Simplu! Tot ce trebuie sa faci este sa pui o picatura de miere intre degete, apoi intinde-o bine. Daca aceasta va fi absorbita de piele inseamna ca mierea este naturala, iar daca aceasta ramane pe degete e semn ca are zahar si indulcitori artificiali, astfel ca in borcan se afla miere contrafacuta.

In plus, un alt mod prin care poti deosebi mierea naturala de cea artificiala este acela de a pune cateva picaturi din borcan pe un servetel. Daca mierea va trece prin hartie inseamna ca nu a trecut testul si aceasta este una artificiala.

Poti sa deosebesti mierea naturala de cea artificiala si daca pui o lingura din acest aliment intr-un pahar cu apa. Daca nu se topeste si se coaguleaza pe fundul paharului ai noroc: mierea cumparata este una naturala.

Totodata trebuie sa stii ca mierea artificiala este cea care nu se zahariseste, in ciuda faptului ca multi oameni cred ca este tocmai invers. Nu in ultimul rand, pentru a vedea daca mierea este naturala poti sa o intinzi direct pe paine si sa o lasi asa cateva minute. Atunci cand painea se intareste mierea este naturala, iar daca se inmoaie sansele ca aceasta sa fie contrafacuta sunt foarte mari.

Voi ce alte trucuri mai cunoasteti pentru a fi convinsi ca mierea cumparata este naturala sau artificiala?

Sursa foto Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top