Connect with us

Revistateo.ro

Uite ce trebuie sa stii despre trecutul partenerului de cuplu

Stiri

Uite ce trebuie să ştii despre trecutul partenerului de cuplu

Trecutul partenerului de cuplu este foarte important atunci când îţi doreşti să ai un viitor împreună cu persoana în cauză. Iată ce anume trebuie să cunoşti despre cel care îţi este alături atât la bine cât şi la greu.

Procedează precum psihologii! Ei mereu pornesc sudiile prin a întreba despre copilăria unei persoane. Este important ca şi în cazul partenerului tău de cuplu discuţia să plece încă din copilărie. Povestiţi-vă momente amuzante, dar şi întâmplări mai puţin placute. În acest fel îţi vei putea da seama dacă are regrete din copilarie şi cât de bine se înţelege cu proprii părinţi.

CITEŞTE ŞI: AFLĂ CARE SUNT LUCRURILE INTERZISE ÎNTR-O RELAŢIE

Poţi apoi să treci la capitolul cel mai delicat, fostele iubiri . Începe cu întrebări uşoare, cum ar fi ,,care este tipul” sau ,,ce te deranjează la partener”. Apoi, poţi trece şi la întrebări mai serioase precum ,,de ce te-ai despărţit de ultima persoană cu care erai?”. Vei vedea în acest fel dacă a trecut peste relaţiile avute, dacă te potriveşti descrierii şi care sunt motivele lui pentru despărţire.

Este bine să afli şi dacă au rămas prieteni. Trebuie să ai mare atenţie la felul în care vorbeşte despre asta. Dacă vorbeşte frumos, fără să le jignească, înseamnă ca ai langă tine un partener de cuplu ideal. Daca le vorbeşte de rău, să nu te mire că va face acelaşi lucru şi cu tine, dacă nu veţi mai fi împreună.

Intreabă-ţi partenerul de cuplu care a fost cea mai mare minciună pe care a spus-o şi de ce a făcut-o. Îţi vei da seama dacă minte pentru ca îi place, pentru că este nevoit sau doar pentru a scăpa de o anumită problemă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top