Connect with us

Revistateo.ro

Par & Coafuri

Uite ce se intampla daca te speli pe cap cu OVAZ! Cu problema asta se confrunta majoritatea femeilor!

Fulgii de ovaz sunt recomandati de nutritionisti in majoritatea dietelor insa ovazul poate fi utilizat si in problemele de ingrijire a parului. Descopera masca revolutionara pe care toate femeile si-o doresc pentru podoaba capilara!

Masca de ovaz impotriva caderii parului

Combina o lingura de lapte cu un pumn de fulgi de ovaz si amesteca pana obtii o pasta consistenta. Daca intampini dificultati in prepararea acestei retete pentru par deteriorat, mai pune o lingurita de apa in masca.

Aplica amestecul la nivelul scalpului si lasa-l sa isi faca efectul timp de 20 de minute. La final, clateste-ti parul cu apa calduta. Tratamentul iti intareste firul de par si previne roaderea acestuia. Atentie: aceasta masca se poate aplica numai o data la 5 zile.

Iata si alte solutii care previn combaterea parului:

– Amesteca doua linguri de ulei de cocos cu o lingurita de ulei de rapita sau de floarea soarelui. Spala-te pe cap cu el o data pe saptamana si fereste-ti parul de razele solare in timpul tratamentului.

– Spala-te pe cap cu iaurt natural gras. Cel mai bun iaurt este cel facut de femeile de la tara asa ca ai incredere ca mersul la piata ii va face bine parului tau.

– Combina miere de albine cu lapte si aplica aceasta masca de par dupa dusul de seara. Mierea actioneaza asupra radacinii firului de par si il regenereaza.

Sursa foto: stylishwalks.com

CITESTE SI: De ce sa te speli cu kiwi pe cap. Nici stilistii nu stiau asta!

Stiai ca daca te speli cu kiwi si vodka pe cap iti vei intineri podoaba capilara si vei preveni in acest mod caderea firelor sau erodarea acestora? Vezi mai jos solutia pe care nu au stiut-o nici hair-stylistii.

Multe femei sunt nemultumite de ceea ce gasesc in chiuveta dupa ce se piaptana. Caderea firelor de par este o realitate tot mai prezenta si asta in primul rand din cauza alimentatiei.

Nu ne referim aici doar la alimentarea organismului ci si la hranirea parului. Un par care nu primeste nutrientii necesari va ceda mai repede decat toate celelalte organe iar aspectul parului tau te poate face mai batrana.

Pentru a combate caderea parului exista o serie de remedii naturiste, printre care si cel cu kiwi. Ai nevoie doar de un kiwi si doua linguri de vodka ruseasca de calitate. Mixeaza bine fructul cu vodka, cu ajutoul unui blender si apoi lasa compozitia la rece timp de 15 minute.

Spala-te pe cap cu apa calduta si apoi scoate din frigider solutia miraculoasa cu vodka si kiwi.

Aplica acest tratament la radacina firului de par si maseaza cu atentie scalpul. Lasa sa actioneze timp de 20-25 de minute si apoi clateste-ti parul cu apa rece.

Kiwi este unul din cele mai recomandate fructe atat in tratamente cosmetice cat si in ingrijirea parului. Acesta este bogat in vitaminele A, C, K si E si contine o serie de alte minerale precum magneziul, zincul si fosforul.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top