Connect with us

Revistateo.ro

Uite ce efect incredibil are sarea asupra pielii

Stiri

Uite ce efect incredibil are sarea asupra pielii

Sarea este foarte importantă pentru pielea ta deoarece elimină toxinele și ajută la stimularea cirulației. O poți aduăga în cada cu apă caldă pentru a te bucura de toate beneficiile sale. Asigură-te că folosești sare de mare sau sare Epsom și fă câte 2-3 băi în fiecare săptămână. Acest ingredient este perfect pentru întregul corp și accelerează procesul de detoxifiere.

CITEȘTE ȘI: SAREA EPSOM ESTE EXTREM DE BENEFICĂ PENTRU SĂNĂTATE ȘI FRUMUSEȚE

Scrubul preparat cu sare de mare te ajută să îndepărtezi toate celulele moarte și pielea uscată. Sarea este mult mai dură decât zahărul și astfel are mai multă eficiență în îndepărtarea impuritășilor. O poți combina cu uleiul precum uelul de cocos, uleiul de migdale sau uleiul de jojoba. Adaugă câteva picături de ulei esențial de lemongrass, portocale, levănțică sau arbore de ceai și vei crea scurb-ul perfect. Ai nevoie o exfoliere pe săptămână așa că prepară rețeta preferată și masează-te pe tot corpul timp de 10-15 minute. Clătește-te apoi cu apă caldă și pielea ta va fi mult mai fină și mai catifelată.

Sarea este benefică pentru circulația sângelui. Un exfoliant cu sare conține numeroase vitamine și minerale esențiale pentru piele. Masându-te o dată pe săptămână stimulezi circulația sângelui și astfel favorizezi eliminarea toxinelor. Pielea va avea un aspect mai sănătos, va fi mai strălucitoare, iar la atingere se va simți considerabil diferența.

Atunci când folosești sarea pentru îngrijirea pielii trebuie să te asiguri că eviți zonele cu leziuni, zgârieturi sau iritații, pentru că le-ai putea agrava situația. Nu uita că după o exfoliere hidratarea este extrem de importantă. Dacă nu combini sarea cu uleiul vegetale și preferi să o folosești fără alte ingrediente, asigură-te că utilizezi o cremă intens hidratantă după fiecare exfoliere.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top