Connect with us

Revistateo.ro

abdomenul

Stiri

Uite ce au descoperit medicii in abdomenul unei femei de 91 de ani. Era acolo de 60 de ani!

Medicii din La Boca, un oras din Chile, au avut parte de surpriza vietii. Uite ce au descoperit in abdomenul unei femei de 91 de ani.

Estela Melendez are in prezent 91 de ani si a venit la un control amanuntit, dupa ce a simtit toata viata ca are un nodul in abdomen. Chiar daca nu s-a speriat prea tare in cei 60 de ani de cand era acolo, femeia a avut parte de un soc in momentul in care a mers la un consult de specialitate.

CITESTE SI: VIDEO: Ceea ce a vazut o gravida la ecograf A SPERIAT-O si A AMUZAT-O in acelasi timp!

Crezand ca este vorba despre o tumoare, doctorii au decis sa o opereze pe varstnica. S-au oprit insa cand au descoperit ca nodulul de pe abdomenul pacientei este de fapt un fetus calcificat, chiar daca femeia a declarat ulterior ca nu a simtit niciodata ca ar fi fost insarcinata.

Cu toate acestea, specialistii au ajuns la concluzia ca fetusul se afla in uterul femeii de peste 60 de ani. Acesta este insa calcificat si nu pare a-i pune sanatatea in pericol.

Astfel, dupa ce au depistat initial in cadrul unei radiografii asa zisa tumoare, doctorii din orasul chilian au hotarat ca nu au motive pentru a o opera pe femeie.

CITESTE SI: Știai că fetuşii fac asta când mama este stresată?

Chilianca este fericita ca nu are cancer ori o alta afectiune grava, insa ramane in continuare trista pentru ca nu a avut niciodata copii. „Am suferit enorm din cauza asta”, a declarat Estela, adaugand ca acest episod i-a adus aminte de visul pe care l-a avut mereu alaturi de sotul ei, care a murit dupa 74 de ani petrecuti impreuna, adica acela de a avea un mostenitor.

Femeia va trai asadar tot restul vietii cu inima indoita si cu fetusul calcificat in interiorul ei.

Sursa foto kanald.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top