Connect with us

Revistateo.ro

Cazul Rachelle Wilkinson. A descoperit ca in burtica ei nu e un singur copil. Cati a nascut

Stiri

Cazul Rachelle Wilkinson. A descoperit ca in burtica ei nu e un singur copil. Cati a nascut

Visul multor femei dupa ce se casatoresc este sa faca un copil. Rachelle Wilkinson si-a indeplinit marea dorinta. Cand i-a spus sotului ei ca este insarcinata, Jayson a inceput sa fie mai grijuliu cu sotia lui ca niciodata. Asteptau un copilas.

La inceput erau doi. Apoi…

Cei doi soti din Texas, Statele Unite ale Americii, au avut parte de surpriza vietii lor in urma unei ecografii cu ultrasunete.

Cei doi erau casatoriti deja de cativa ani si aveau deja doi copii: Kaiya si Riley. Urma al treilea sau… urmau. Erau mai multi si tanara a aflat ca in pantec nu e doar un singur fat.

Rachelle se temea ca va avea probleme cu sarcina, dupa ce mai multi medici i-au spus ca exista riscuri mari. Problemele ginecologice din ultima vreme au pus-o la dieta.

A consumat in special fructe si trebuia sa ceara sfatul specialistului pentru orice aliment introdus in dieta sa. La prima ecografie cu ultrasunete unde a mers cu sotul ei a descoperit ceva uluitor.

Medicul a auzit doi batai de inimi. Cei doi soti se pregateau deja sa nasca gemeni. La urmatoarea vizita la ginecolog, Rachelle a avut parte de inca o veste bomba.

Langa cei doi bebelusi din burtica au mai aparut… trei! Rachelle era insarcinata cu cvintupleti si se astepta ca la o a treia vizita sa afle ca numarul ar putea creste.

cazul-rachelle-wilkinson-a-descoperit-ca-in-burtica-ei-nu-e-un-singur-copil-cati-a-nascut-1

„Am fost in stare de soc in acel moment”, a marturisit Rachelle pe blogul personal la ceva timp dupa ce i-a nascut pe cei cinci.

„Medicul mi-a recomandat sa ii avortez pe trei dintre micutii pe care ii aveam in pantec pentru ca sarcina era plina de riscuri”, a mai spus Rachelle, scrie lifenews.com.

Cei doi copii care se vedeau la prima ecografie erau sanatosi, insa ceilalti trei puteau suferi din cauza complicatiilor prevazute de doctori.

Cu alte cuvinte, tanara risca sa piarda toti copiii. In cele din urma, a decis sa nu avorteze si s-a chinuit cu sarcina pana in ultima zi.

CITESTE SI: VIDEO: Ceea ce a vazut o gravida la ecograf A SPERIAT-O si A AMUZAT-O in acelasi timp!

Cei cinci copii au venit pe lume fara probleme si sunt perfect sanatosi. Familia are acum 7 suflete in casa.

Cazul care a șocat o lume întreagă! A fost ținută prizonieră de tatăl ei timp de 13 ani. Acum are 60 de ani și…

Cazul fetiței Genie a uimit o lume întreagă atunci când s-a descoperit că a fost ținută prizonieră de către tatăl său timp de 13 ani.

Caz șocant: a fost ținută închisă de tatăl ei timp de 13 ani

Fetița a fost tratată în mod abuziv de către tatăl său de la o vârstă fragedă, pentru că acesta i-a interzis să aibă orice fel de contact uman. A stat timp de 13 ani încuiată într-o încăpere cu geamurile pictate, în care i s-a interzis să vorbească cu cineva.

Genie s-a născut în Arcadia, California, în anul 1957. Tatăl său nu iubea copiii, a avut o copilărie urâtă, într-un orfelinat, deoarece părinții lui l-au abandonat.

Genie s-a născut cu Rh negativ și era subnutrită și la câteva luni părinții au descoperit că are probleme de vorbire, de aceea au dus-o la medic. Aceștia i-au recomandat să fie supravegheată de un specialist, însă tatăl nu a acceptat. Așa că a hotărât să o îngrijească așa cum știa mai bine.

Nu avea voie să se uite la televizor, purta scutec noaptea și dormea imobilizată, într-un sac de dormit. Tatăl său o hrănea numai cu mâncare de bebeluș, ouă fierte moi și lichide.

A fost, într-un final, salvată de autorități care au găsit-o izolată de restul lumii.

Femeia are acum 60 de ani și se află în grija statului California, unde duce o viață simplă și liniștită. Totuși a fost marcată pe viață de tratamentul abuziv al tatălui său.

Sursa: trendingposts.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top