Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri pentru aplicarea perfectă a autobonzantului

Frumusete

Trucuri pentru aplicarea perfectă a autobonzantului

Aurobronzantul este soluția ideală dacă te numeri printre persoanele care nu agrează solarul. În plus, este mult mai ușor și mai sănătos să folosești o cremă autobronzantă când trebuie să participi la un eveniment, decât să mergi la solar. Știm cu toții riscurile pe care acest obicei le implică și care este efectul nociv al radiațiilor. Autobronzantul te va salva ori de câte ori situația îți cere să arăți bine.

CITEȘTE ȘI: CALMEAZĂ-ȚI TENUL CU ACEASTĂ APĂ MINUNE

Pentru a te asigura că îl aplici în mod corect, trebuie să urmezi anumiți pași esențiali și să ții cont de următoarele trucuri. Este extrem de important să alegi nuanța potrivită. Nicio femeie nu își dorește să aibă acea tentă de portocaliu după ce utilizează autobronzantul. Acest lucru depinde și de PH-ul pielii tale, dar și de ingredientele pe care le conține autobronzantul. Este indicat să testezi mai întâi pe o porțiune ascunsă de piele felul în care produsul acționează. Totodată, asigură-te că folosești cantitatea necesară și niciodată mai mult.

Foarte important este și să îți pregătești pielea înainte de aplicare, pentru a obține rezultatele dorite. Exfoliază-te corespunzător, folosind un scrub natural și apoi hidratează-te cu o cremă potrivită. Este important ca pielea ta să fie hidratată în permanență mai multe zile înainte de aplicare. Astfel vei evita apariția petelor și autobonzantul se va absoarbe uniform.

Nu uita că întotdeauna trebuie să te epilezi înainte de aplicarea autobronzantului. Acordă multă atenție procedeului și nu te grăbi. Pentru a menține cât mai mult autobronzantul pe piele trebuie să te hidratezi în mod constant atât din interior cât și din exterior. Nu folosi produse care conțin retinol în perioada în care folosești autobronzant.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top