Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri INCREDIBILE de machiaj pe care le folosesc si fotomodelele

Stiri

Trucuri INCREDIBILE de machiaj pe care le folosesc si fotomodelele

Fotomodelele care defileaza pe pasarela folosesc o groaza de trucuri pe care muritoarele de rand nu au sansa sa le cunoasca.

Ne-am strecurat printre ele si iti prezentam 5 dintre acestea.

1. Renunta la eyelinerul negru pe durata zilei, macar o zi. Inlocuieste-l cu unul colorat: un albastru pal, verde crud sau un turcoaz discret. Problema pe care o intampini cu eylinerul negru este ca acesta iti subtiaza ochii, facandu-i sa para foarte mici.

CITESTE SICE SA FACI SEARA CA SA AI UN TEN DE INVIDIAT DIMINEATA

2. Dupa ce ti-ai dat jos surplusul de sprancene sau ti-ai ras mustata, foloseste gelul de aloe vera pentru a calma iritatiile in urma epilarii. Gelul de aloe vera poate fi folosit si daca recurgi la o epilare inghinala sau in alte zone ale corpului.

3. Cumpara-ti un balsam de buze fara luciu pentru a fi sigura ca rujul tau mat rezista. Aplica balsamul pe rujul mat pentru a evita aspectul unor buze cojite.

CITESTE SITRUCURI DE FRUMUSETE NEMAISTIUTE

4. Foloseste blushul in anumite momente ale zilei, in special pe pometi. Pentru iesirile in oras seara, opteaza pentru o nuanta de blush mai inchisa decat cea pe care o folosesti de obicei.

5. Combina un strat de mascara pentru lungime cu un strat pentru volum. Amestecand mascara vei obtine genele pe care le vezi in cataloagele de frumusete si moda.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top