Connect with us

Revistateo.ro

Femeile cunosc anumite trucuri de machiaj. Insa, sunt unele pe care nu multe persoane le stiu. Afla care sunt ele si cum te pot ajuta.

Machiaj

Trucuri de machiaj care te vor ajuta

Femeile cunosc anumite trucuri de machiaj care le fac viata mai usoara. Mai jos vei gasi cateva trucuri de acest fel. Poate pe unele dintre ele nu le stii.

Iata cateva trucuri de machiaj

1. Aplica eyeliner lichid peste creion. Daca nu poti trasa linii drepte cu eyeliner-ul lichid, incearca acest truc. Foloseste intai creionul, dupa care, peste liniile facute cu acesta, poti aplica eyeliner-ul. Iti va fi mai usor in cazul in care vei face ceva gresit, sa iti corectezi greseala.

2. Da-le genelor tale volum folosind pudra. Foloseste o pensula pentru a aplica pudra pe gene. Dupa aceea, te poti da si cu rimel. Astfel, genele tale vor avea mai mult volum.

3. Foloseste rimelul daca nu ai eyeliner. Asta pentru ca au aproape aceleasi ingrediente si o consistenta asemenatoare. Insa, nu uita sa folosesti o pensula subtire atunci cand il aplici.

4. Foloseste periuta de dinti pentru a avea buze frumoase. Tot ce trebuie sa faci este sa dai usor pe buze cu periuta de dinti, uscata. Vei indeparta pielea moarta de pe buze, se va imbunatati circulatia sangelui si, astfel, buzele tale vor fi frumoase si catifelate.

5. Poti folosi apa daca rimelul este uscat. Tot ce trebuie sa faci este sa pui cateva picaturi de apa fierbinte in rimel. Dupa aceea inchide-l si agita-l putin.

6. Incearca sa aplici rimelul vertical. Ai putea incerca sa aplici rimelul tinand pensula vertical. Astfel, la final, genele tale vor avea un aspect natural.

7. Nu trebuie sa crezi in mitul potrivit caruia trebuie sa iti tai genele pentru a avea mai mult volum. Daca iti tai genele, va trebui sa astepti o luna sau doua pentru ca ele sa revina la forma si dimensiunea dinainte de a fi taiate. Asa ca ai mare grija si nu incerca sa faci lucrul acesta acasa.

Articole pe aceeasi tema:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top