Connect with us

Revistateo.ro

Cele mai simple trucuri de machiaj

Machiaj

Cele mai simple trucuri de machiaj

Machiajul da mari batai de cap femeilor, mai ales cand trebuie sa se pregateasca repede pentru un eveniment. Revistele de beauty nu sunt tot timpul de folos, iar sa stai sa urmaresti filmuletele pe Youtube este excelent, numai ca nu ai timpul necesar.

Daca vrei sa te machiezi perfect si nu stii cum sa o faci, iti propunem 5 trucuri interesante mai jos. Si, inca ceva, nu trebuie sa arati ca peretii Manastirii Voronet pentru a fi frumoasa.

Cele mai simple trucuri de machiaj

1. Nu aplica fondul de ten cu degetele

Este mai usor si mai rapid decat sa te joci cu pensula pe fata, insa degetele tale, chiar daca sunt curate, muta bacteriile de pe o parte pe alta a fetei, iar machiajul nu va fi uniform oricat de mult iti intinzi fondul de ten.

2. Nu iti vopsi sprancenele intr-o nuanta diferita

Poate ca e la moda sa-ti faci parul verde sau albastru, dar cu sprancenele nu e bine sa te joci niciodata. Daca esti satena, nu incerca toate nuantele de maro pentru ca va fi in dezavantajul tau. Cel mai bine este sa folosesti o ceara pentru stralucirea lor, iar un pensat bine facut este suficient.

3. Aplica o crema hidratanta inainte de fondul de ten

Tenul trebuie pregatit pentru chimicalele pe care fondul de ten le contine. Foloseste o crema care sa iti purifice tenul, sa il faca sa respire. Dupa ce ti-ai intins crema pe fata, aplica fondul de ten cu o pensula.

4. Foloseste pudra doar pentru pometi

Nu iti da cu pudra pe toata fata, mai ales daca are o culoare vizibila. Pudra roz te salveaza daca ai fata alungita, iar cea aurie este ideala pentru femeile cu fata rotunda.

5. Fondul de ten se aplica de sus in jos

Miscarile trebuie facute de sus in jos si catre exterior, in sensul de crestere a firelor de par de pe fata. Nu de alta, dar chiar daca ai impresia ca nu se vad, firicelele sunt vizibile mai ales cand fondul de ten intra in contact cu ele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top