Connect with us

Revistateo.ro

Cum aplici corect blush-ul

Machiaj

Cum aplici corect blush-ul

Care crezi ca e cel mai important produs din trusa ta de frumusete? Sa fie fondul de ten, rujul, rimelul sau blush-ul? Cei mai multi artisti de make-up sustin ca blush-ul este esenta oricarui machiaj, fie ca este de zi sau de seara.

Nu exista niciun alt produs de machiaj in afara blush-ului care sa iti schimbe atat de mult forma fetei, lucru pe care il urmaresti in momentul in care te machiezi. Femeile vor sa scoata in evidenta anumite trasaturi si reusesc cu fondul de ten, aplicarea rimelului sau a creionului de ochi, insa blush-ul contribuie cel mai mult la transformarea fetei.

Cum aplici corect blush-ul

In primul rand, blush-ul poate fi aplicat si in functie de starea ta de spirit, mai ales daca o tradeaza chipul (cearcanele, oboseala, tristetea, fata ‘mototolita’ dupa o noapte fara un somn de calitate etc.) Rozul anuleaza tristetea si oboseala, iar blush-ul auriu sau argintiu trebuie aplicat cu mare atentie si numai atunci cand esti perfect odihnita.

1. Daca ai fata mai rotunjioara, mai bucalata, aplica fardul de obraz sub oasele pometilor, ca si cum ai marca o umbra, astfel incat chipul sa para mai ingust;

2. Alege o pensula fluffy atunci cand aplici fardul, daca vrei sa iti acopere toata zona pometilor. Daca vrei sa accentuezi anumite parti ale chipului, ia o pensula ceva mai subtire. Niciodata sa nu scufunzi pensula in blush, asa ca ai mare grija la dozaj astfel incat machiajul tau sa nu fie confundat cu Manastirea Voronet;

3. Aplica blush pe tample, iar pometii propriu-zisi nu ii mai machia. Pometii tai vor capata mai mult volum in acest sens, daca ai fata ingusta;

4. Daca vrei sa iti scoti in evidenta ochii, aplica blush-ul in varful celor doua „movilite” pe care le formeaza obrajii. Nu folosi rimel in exces si nici creion de ochi, mai ales daca ochii tai au o culoarea naturala frumoasa, care poate fi scoasa in evidenta de restul machiajului.

5. Aplica blush-ul de la coada ochiului si du-l ca un arc pana pe frunte, deasupra sprancenei, daca vrei sa accentuezi machiajul ochilor. Nu uita sa estompezi machiajul cu vata sau servetel ca sa nu para ciudata fata ta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top