Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri de frumusete din Japonia, Brazilia si Grecia

Stiri

Trucuri de frumusete din Japonia, Brazilia si Grecia

Fiecare meleag de pe acest Pamant are propriile sale secrete de frumusete. Te intrebi ce trucuri de frumusete folosesc femeile din Brazilia, Grecia sau Japonia de vreme ce au faima frumusetii in toata lumea? Noi le-am aflat si ti le impartasim si tie!

JAPONIA
Asiaticele sunt cunoscute pentru pielea fina si tenul perfect, parca sunt niste papusi din vitrina scoase! Unul dintre secretele niponelor este curatarea tenului de doua ori inainte dar si dupa machiere. O dubla curatare a tenului inseamna o mai buna rezistenta la bacteriile din mediul inconjurator. Cele mai cunoscute uleiuri folosite de japoneze in machiaj sunt cel de masline sau de kukui (care nu creste in Japonia ci in zonele tropicale).

CITESTE SI: TOP 6 TRUCURI DE FRUMUSETE PE CARE NU TI LE-A SPUS NIMENI

BRAZILIA
Fulgii de ovaz sunt o adevarata mana cereasca pentru braziliencele cu forme voluputoase. Acestia sunt folositi in diferite trucuri de frumusete, cel mai cunoscut fiind combinatia acestora cu uleiul de levantica pe care sa il aplici in zonele cu celulita sau alte probleme ale pielii. Tratamentul dureaza intre 20-30 de minute, de doua ori pe saptamana. Pentru ca ovazul sa isi faca treaba, tine-l intr-un saculet cu apa si amesteca apa rezultata din stoarcerea ovazului cu levantica.

GRECIA
Uleiul de masline este regele produselor cosmetice grecesti. Este folosit ca demachiant, mai ales pentru zona din jurul ochilor, fiind bogat in vitamina E, acizi grasi si carotenoizi. Poti folosi uleiul de masline si atunci cand faci baie in cada. Toarna cativa picuri de ulei de masline in apa in care te vei spala pentru o piele catifelata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top