Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri anti-aging pentru părul tău

Par & Coafuri

Trucuri anti-aging pentru părul tău

Când vine vorba despre îmbătrânire, nu doar pielea este cea care are de suferit. De-a lungul anilor părul se va deteriora și va deveni tot mai subțire și mai fragil. De aceea modul în care îl îngrijești acum, când el este sănătos și puternic, este extrem de important. Nu te baza niciodată pe faptul că ai un păr bogat puternic, un fir gros sau un volum de invidiat. Acestea se vor pierde odată cu anii și tu vei avea de suferit. Iată câteva trucuri anti-aging pentru părul tău!

CITEȘTE ȘI: ALIMENTE MINUNE PENTRU UN PĂR PUTERNIC

Primul pas este să îți îngrijești scalpul. Pielea capului are nevoie de hidratare și de nutrienți, deoarece este extrem de sensibilă. Majoritatea problemelor pleacă de la faptul că pielea capului nu este îngrijită în mod corespunzător. Nu uita că ea susține și hrănește firul de păr. Folosește șampoane care conțin ingrediente precum panthenol, vitamina E sau ulei de cocos. Acestea au proprietăți anti-aging și hrănesc în profunzime.

Dacă folosești produse pentru volum, asigură-te că acestea conțin amino-acizi. Amino-acizii sunt ingrediente anti-aging extrem de importante, care ajută părul să aibă un aspect sănătos și întâresc firul de la rădăcină.

Ustensilele pe care le utilizezi sunt la fel de importante. Probabil știi deja că aerul cald îți afectează structura firului de păr și îl deteriorează foarte rapid și iremediabil. Una din principala cauză a vârfurile despicate este utilizatea plăcii sau a uscătorului cu aer cald. Folosește produse pentru protecție atunci când utilizezi aceste ustensile. Pe piață există numeroase spray-uri și creme care formează o barieră între firul de păr și stratul de cădură. Cel mai bine ar fi să renunți la ele dacă nu îți sunt absolut necesare.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top