Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Trucul care iti deschide culoarea ochilor. Esti pregatita sa te faci frumoasa in doar 5 minute?

Stiai ca ai nevoie de doar 5 minute pentru a te face frumoasa? Uita de orele petrecute in fata oglinzii, de bataile de cap suferite din cauza cautarii ideii perfecte pentru un machiaj adecvat.

Iti spunem mai jos cateva secrete stiute numai de cosmeticiene pentru a fi gata de intalnire in doar 5 minute, hai 10 cu indulgenta baietilor!

VREI SA PARI MAI FRESH DUPA O ZI OBOSITOARE? INCEARCA EYELINER-UL NUDE!

Este un truc folosit mai ales de persoanele care lucreaza in saloanele de cosmetica si nu vor sa se vada oboseala pe fata lor. Cosmeticienele stiu ce trebuie sa faci pentru a fi frumoasa, caci, altfel, cum crezi ca ele se prezinta mereu impecabile in fata clientelor?

Traseaza o linie la baza pleoapei inferioare cu ajutorul unui creion dermatograf nude si apoi uniformizeaza culoarea. Acest truc va da senzatia unor ochi mai mari pe care nu se va citi oboseala.

FARDEAZA-TI OCHII DOAR IN ACEST FEL!

Dureaza doar 5 minute sa aplici un fard de pleoape mat cu care sa acoperi partea de deasupra cutiei pleoapei. Contureaza-ti ochii cu fardul mat, cat mai apropiat de culoarea naturala a pielii din zona ochilor tai.

CITESTE SI: 5 soluţii pentru ochii umflaţi. Aceste ingrediente chiar funcţionează!

CITESTE SI: Cand expira, DE FAPT, produsele cosmetice? Cat poti sa folosesti crema de fata, rimelul sau rujul?

Vei obtine astfel un efect dorit de toate femeile: vei fi mai fresh si mai prezentabila desi colectionezi multe ore nedormite.

FRUMOASA IN 5 MINUTE. DESCHIDE CULOAREA OCHILOR TAI CU ACEST TRUC STIUT DOAR DE MAKE-UP ARTISTI!

Foloseste dermatograful maro si aplica-l doar pe centrul pleoapei inferioare. Culoarea ochilor maro va deschide cu o nuanta sau doua culoarea ochilor tai. Daca ai ochii caprui inchisi la culoare sau un verde mult prea intunecat, dermatograful maro iti insenineaza privirea in doar cateva minute.

EXFOLIAZA-TI BUZELE CU PERIUTA DE DINTI!

Elimina celulele moarte de la baza buzei tale cu ajutorul unei periute de dinti. Operatiunea dureaza numai 5 minutele si o poti face in fiecare dimineata si seara. Vei da impresia astfel ca ai reusit sa deschizi culoarea ochilor.

Amesteca ulei de masline si zahar pentru ca exfolierea sa fie garantata, in cazul in care nu functioneaza cu apa si periuta de dinti simpla.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top