Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Trei alimente care duc la un bronz perfect, DAR te pot îngrășa

Dacă vrei un bronz perfect, te expui la soare în miezul zilei și lași să te ardă două ore. Greșit! Pentru un bronz sănătos, în primul rând, e nevoie de factori de protecție solară, însă nu despre asta este vorba în acest articol. Există persoane care oricât de multă cremă specială ar pune pe ele, tot nu se vede bronzul ori se bronzează extrem de greu.

Anumite alimente favorizează bronzul, însă, în același timp, dacă nu sunt consumate în mod echilibrat, pot duce la îngrășare. Atenție foarte mare la următoarele alimente:

CITEȘTE ȘI: CE FOTOTIP DE PIELE AI, PENTRU UN BRONZ SĂNĂTOS
PÂINEA ȘI PRODUSELE DE PANIFICAȚIE
Acestea contribuie la un bronz perfect, însă nu trebuie abuzat de consumul lor. Datorită aportului de vitamina B, hrănește pielea pe interior și o face mai bronzabilă când este expusă la razele solare. Evident, este recomandată pâinea integrală, și nu orice fel de pâinea extrem de făinoasă.

OREZUL
În combinație cu salate, cărnuri și sosuri delicioase (picante ori dulci), orezul poate îngrășa. Consumat cât mai light posibil, cu o salată seacă de fructe de mare sau câteva legume verzi plus morcovi, acesta este ideal pentru a te bronza. Orezul brun, de exemplu, conține vitamina B, necesară pentru un bronz ca-n reclame.

DOVLEACUL DE PLĂCINTĂ
Consumat în cantități mici, nu este periculos pentru siluetă, însă în funcție de alimentele cu care îl consumi, poate duce la îngrășare. Dovleacul prezintp carbohidrați de foarte bună calitate și uleiuri vegetale unice care intensifică culoarea bronzului. Poate fi consumat în preparate culinare precum placințelele de vară sau crud, ras.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top