Connect with us

Revistateo.ro

Tratamentul care te face sa arati mai tanara in doar 5 minute

Cosmetica

Tratamentul care te face sa arati mai tanara in doar 5 minute

Orice femeie isi doreste sa arate mai tanara, sa aiba pielea ferma si fara riduri. Exita numeroase solutii pentru a obtine un ten de invidiat, insa nu toate dau rezultate intr-un timp scurt. Din fericire exista un tratament minune care te ajuta sa arati mai tanara si sa ai pielea mai catifelata in doar 5 minute. Desi pare greu de crezut, este adevarat!

Solutiile naturiste au fost intotdeauna apreciate de femei pentru eficacitatea lor. Atunci cand apelezi la ingredientele naturale nu trebuie sa iti faci griji in privinta reactiilor adverse sau a substantelor toxice. Natura ne-a oferit de-a lungul timpului toate resursele de care avem nevoie pentru a arata superb. Acest tratament rapid te va ajuta sa obtii o piele mai ferma imediat dupa utilizare si ii va oferi tenului un aspect tanar si odihnit. Uite de ce ai nevoie!

CITESTE SI: CE SE INTAMPLA DACA ITI MASEZI FATA CU O CAPSUNA

CITESTE SI: CUM SA TE DAI CORECT CU DEODORANT

Ingrediente:
– un albus de ou
– o lingura de suc de lamaie

Mod de preparare: Separa albusul de galbenus si bate-l pana ce se face spuma. Adauga sucul de lamaie si mai bate cateva secunde, pana obtii un amestec omogen si fin. Spala-te bine pe fata si apoi, cu ajutorul degetelor, aplica masca prin miscari circulare. Maseaza-ti foarte usor fata timp de 2-3 minute si apoi lasa masca sa actioneze timp de 10 minute. Clateste-te cu apa calduta si daca este necesar aplica o crema hidratanta usoara.

Albusul de ou indeparteaza punctele negre si cosurile si lasa pielea mai neteda, diminuand aspectul ridurilor. Lamaia inlatura foarte eficient petele si roseata si deschide culoarea tenului. Vei arata impecabil chiar dupa prima aplicare a acestui tratament. Este solutia ideala pentru orice tip de ten, insa in special pentru tenul gras.

sursa foto:123rf.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top