Connect with us

Revistateo.ro

Toamna este anotimpul benefic tratamentelor faciale. Iată ce tratamente ar trebui să urmeză pentru a ajunge să ai un ten perfect!

Cosmetica

Tratamente de toamnă pentru un ten îngrijit

Vara și soarele nu ne părăsesc fără să lase urme asupra tenului. Petele recete ar trebui îndepărtate înainte ca ele să se tranforme în semne de care nu vom scăpa prea ușor.

Toamna, anotimpul benefic pentru tratamentele faciale

Dacă aveți riduri, cicatrici mai vechi nu ar fi rău să vă îndeptați spre tratamente de toamnă, care îmbină cu succes cosmetica și medicina.

CITEȘTE ȘI: Te confrunți cu o cădere masivă a părului? Medicul Oana Spânu vorbește despre cauze și tratamente

„Toamna este o perioadă benefică tratamentelor faciale, pentru că este o temperatură blândă. După vară, după soare este bine să rehidratăm tenul, să ne ocupăm de micile riduri fine, care au apărut datorită expunerii la soare, să ne ocupăm de pete, care sunt o problemă pentru tenul nostru.

Ar trebui să începem acasă o îngrijire mai atentă a tenului printr-o îgrijire mai atentă a tenului. Și anume printr-o curățare mai profundă, chiar și cu produse pe care le avem pe lângă noi. Zahărul este un exemplu foarte bun pentru gomaj. Ar trebui să ne hidratăm cu ajutorul unei creme. ”, a explicat Mihaela Țancu, cosmetician.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top