Connect with us

Revistateo.ro

Rafael Zeed

Stiri

Transformarea: Mi-am schimbat viata in 30 de minute cu ajutorul domnului doctor Rafael Zeed

Sunt multe persoane carora le este frica de medicul stomatolog, insa pot sa va spun ca eu nu doar ca ma temeam, ba chiar imi era groaza, atat de groaza incat am stat ani intregi fara sa calc intr-un cabinet al unui medic dentist.

Eram obisnuit cu medicii care nu aveau mila sau care nu reactionau in niciun fel atunci cand incercai sa spui „DOAREEE”. L-am cunoscut acum o vreme pe domnul doctor Rafael Zeed si de la bun inceput mi s-a parut un altfel de medic, de fiecare data cand te vedea iti zambea increzator, fara sa iti transmita teama aia nenorocita care ne tine departe de cabinetele stomatologice, insa tot cu greu m-am lasat dus in cabinet, pana astazi, cand am hotarat ca este cazul ca rasul cu mana la gura sau rusinea enorma pe care o simteam atunci cand zambeam, nu mai are ce cauta in viata mea.

Am pornit cu frica spre cabinetul domnului doctor Rafael Zeed, atat de mare frica incat am luat un prieten cu mine….Am ajuns acolo, m-am asezat pe acel scaun cu gandul ca doar ma va analiza si imi va face un plan de tratament. La un moment dat domnul doctor mi-a spus: „Nu te pot lasa sa pleci asa, trebuie sa-ti ofer zambetul, asa ca voi incerca sa fac ceva provizoriu”. Ascultator cum ma stiti, m-am lasat dus de val si am uitat complet de frica, am inceput sa rad la glumele domnului doctor, sa ma relaxez si chiar sa uit de sunetul frezei (stiu ca va este si voua teama de ea).

rafael zeed 3

Intr-o clipa (maxim 30 de minute) domnul doctor Rafael Zeed imi spune: „Uita-te in oglinda”. Va jur ca am ramas socat, sunt atat de socat si atat de fericit incat m-am hotarat sa va scriu si voua si sa va tin la curent cu transformarea mea, ca poate va ajuta, trebuie sa prindem impreuna curaj si sa avem grija de dintii nostri. E o vorba… „Dumnezeu iti da dintii de doua ori in viata, de restul mai trebuie sa te ocupi si tu”.

Va las mai jos doua fotografii, una in care puteti sa vedeti cat de rau aratam pana sa ies din cabinet si alta cu rezultatul provizorul, cu minunea pe care Rafael Zeed a facut-o doar ca sa ma faca fericit…

Urmeaza alte cateva zile de vizite regulate si de munca multa din partea domnului doctor, iar acesta promite ca rezultatul va fi spectaculos. Il cred cu tarie si mai cred ca maine o sa ma duc cu drag in cabinet si voi veni la fel de bucuros sa va povestesc cum a fost. Promit sa-l intreb si ce mi-a facut mai exact, in caz ca sunteti curiosi.

Asa aratam astazi, pana sa intervina domnul doctor. Tineti cont ca am capatat o incredere atat de mare in mine, incat am avut curajul sa va las mai jos poza cu dintii mei „vechi”.
rafael-zeed-transformarea-1

Asa arata rezultatul provizoriu. Eu sunt socat…cica asa arata provizoriu, pai va dati seama cat de bine va arata rezultatul final?
rafael-zeed-transformarea-2

Rafael Zeed poate fi gasit la numarul de telefon: 0749 323 802.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top