Connect with us

Revistateo.ro

ceaiuri

Stiri

Topul celor mai sănătoase ceaiuri. Iată la ce te ajută

Oamenii obișnuiesc să bea ceaiuri încă din cele mai vechi timpuri pentru a trata afecțiuni diverse. Uite care sunt cele mai sănătoase ceaiuri și cum îți pot ajuta sănătatea.

CITEȘTE ȘI: CELE MAI BUNE CEAIURI PENTRU DETOXIFIERE

Chiar dacă obișnuiești sau nu să bei ceaiuri, orice persoană trebuie să le cunoască pe cele mai sănătoase dintre ele și modul în care acestea îți pot ajuta sănătatea. Iată topul celor mai sănătoase ceaiuri!

1. Ceaiul de ghimbir. Acest ceai ar trebui să facă parte din alimentația ta săptămânală, deoarece este foarte sănătos. Are un efect puternic antiinflamator și te ajută să scapi eficient de durerile de cap, la fel de bine cum o fac și medicamentele din farmacii.

2. Ceaiul negru. Acest tip de ceai poate foarte bine ține loc cafelei, plus de asta este și mult mai sănătos decât aceasta. Ceaiul negru împiedică formarea plăcii dentare și previne respirația urât mirositoare. Atenție însă pentru că nu este indicat să exagerezi cu consumul acestui ceai, două căni pe zi sunt suficiente.

3. Ceaiul de ginseng. Acest tip de ceai este mai puțin consumat tocmai pentru că nu este foarte cunoscut, deoarece beneficiile acestuia nu sunt știute de publicul larg. Așsadar, trebuie să știi faptul că ginsengul ajută la creșterea libidoului, combate disfuncțiile sexuale și îmbunătățește viața sexuală.

4. Ceaiul verde. Este unul dintre cele mai consumate ceaiuri, dar puțini știu că cele mai importante beneficii asupra sănătății sunt lupta împotriva cancerului și a demenței, precum și obținerea unui corp mai suplu și mai frumos. Nutriționiștii recomandă să bem 1 cană din acest ceai minunat în fiecare zi pentru a beneficia din plin de proprietățile sale vindecătoare.

Sursa foto: info.achs.edu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top