Connect with us

Revistateo.ro

Top 7 condimente care lupta impotriva cancerului

Naturiste

Top 7 condimente care lupta impotriva cancerului

Toate aceste condimente care lupta impotriva cancerului se gasesc in casele noastre, asa ca ar trebui sa profitam mai mult de ele. Iata despre ce este vorba!

1. Ghimbirul. Este un antibiotic natural care trateaza multe afectiuni. Totodata el poate preveni aparitia cancerului de stomac si imbunatateste semnificativ imunitatea. Ghimbirul proaspat razuit este cel mai bun, insa poti folosi si pudra de ghimbir atunci cand nu il ai la indemana.

2. Rozmarinul. Rozmarinul este un condiment mediteranean foarte puternic si bogat in antioxidanti. Ajuta la buna functionare a sistemului digestiv, contribuie la detoxifierea organismului si impiedica celulele canceroase sa se dezvolte.

3. Turmericul. Este un condiment care a capatat o mare popularitate in ultima perioada si toata lumea a inceput sa il utilizeze datorita beneficiilor sale exceptionale. Are proprietati antiinflamatorii si te protejeaza impotriva cancerului de prostata, colon, san sau piele.

4. Ardeii chilli. Sunt ideali pentru toate persoanele care adora condimentele iuti. Totodata se numara printre cele mai bune condimente care lupta impotriva cancerului. Asta datorita multiplelor sale beneficii. Capsaicina este compusul principal din ardeii iuti. Aceasta are un rol foarte important in prevenirea aparitiei celulelor canceroase.

5. Usturoiul. Este cunoscut pentru proprietatile sale antibacteriene si antivirale si este tratamentul ideal in raceli si gripe. Are un continut ridicat de sulf, arginina si seleniu si trebuie consumat in stare cruda. Studii recente arata ca persoanele care consuma in fiecare zi doi catei de usturoi cruzi au sanse mult mai mici de a se imbolnavi de cancer.

CITESTE SI:CEAIUL CARE COMBATE RETENTIA DE APA

CITESTE SI: SIROPUL CARE ITI REFACE FICATUL

6. Menta. Este un remediu bun impotriva problemelor cu stomacul, deoarece usureaza simptomele constipatiei si ale diareei. Calmeaza muschii stomacului si imbunatateste activitatea ficatului.

7. Musetelul. Dezinfecteaza organismul si il calmeaza. Este ideal pentru persoanele care fac chimioterapie si radioterapie, dar si pentru cele care au anumite infectii in corp.

Sursa foto: ollysturkishgourmet.wordpress.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top