Connect with us

Revistateo.ro

Dieta si Sport

Top 7 alimente de la care te poti ingrasa cel mai mult toamna. Pana acum le consumai zilnic!

Toamna nu-i ca vara! Sezonul rece isi spune cuvantul nu doar asupra psihicului tau (oamenii tind sa fie mai deprimati cand e frig afara) ci si asupra aspectului fizic.

Intrucat toamna si iarna facem mai putina miscare decat in timpul iernii, intrand in ‘hibernare’, avem toate sansele sa ne ingrasam de la alimente pe care in timpul vacantei de vara le consumam fara nicio problema.

Top 7 alimente de la care te poti ingrasa cel mai mult toamna:

1. CARNACIORI
Daca in timpul verii mergeau foarte bine cu niste bere sau suc rece la o terasa, iarna carnaciorii sunt periculosi pentru silueta ta. Aroma lor te face sa iti iesi din minti, insa acestia contin o serie de grasimi, coloranti si arome care nu fac casa buna cu sedentarismul. In plus, daca ii consumi cu mustar si paine alba, caloriile se multiplica.

2. FRUCTELE DESHIDRATATE

Fructele deshidratate au facut senzatie toata vara, mai ales daca le combinai cu putin lapte si cereale integrale. In sezonul rece, cand nu depui suficient efort pentru a arde caloriile, pana si aceste fructe ‘inofensive’ iti pot veni de hac.

CITESTE SI: Dieta cu GUTUI: fructele de toamna care ARD GRASIMILE

CITESTE SI: DIETA LA BORCAN: Slabeste cu cele mai ingenioase retete!

Pentru ca sunt conservate foarte bine, acestea contin de pana la 5 ori mai multe calorii decat in starea lor naturala.

3. CARTOFII PRAJITI

Cartofii prajiti ingrasa in orice perioada a anului. Nu mai este deloc o surpriza, iar faptul ca acestia se afla in continuare in topul nostru este un avertisment pentru persoanele care au probleme cu inima. Prajelile nu fac deloc bine sistemului cardiac.

4. HAMBURGERII

Hamburgerii nu sunt chiar atat de nocivi pe cata reclama negativa li se face. Daca, in afara de maioneza si pastila de carne, acestia mai contin si branza, salata verde, castraveti, ceapa si rosii sunt chiar recomandati. Problema este ca aluatul chiflei ingrasa foarte mult, la fel si sosurile folosite la prepararea acestora.

5. BISCUITII/ FURSECURILE

Biscuitii si fursecurile contin multi carbohidrati. Faina din care sunt facute aceste delicii culinare contribuie din plin la silueta rotunjioara.

6. PRODUSELE DE PATISERIE

Un covrig pe fuga sau un foietaj cu pateu, branza ori sunca era la ordinea zilei in diminetile de vara, consumate pe furis inainte de a merge la munca. Toamna aceste produse provoaca adevarate probleme siluetei tale. Margarina, faina si aditivii din aceste produse te pot ingrasa cu pana la 3 kilograme intr-o singura saptamana.

7. BATOANELE PROTEICE

Pana si de la acestea poti capata proportii. Majoritatea batoanelor contin zahar si coloranti si o serie de arome periculoase pentru silueta.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top