Connect with us

Revistateo.ro

dulciuri

Stiri

Top 3 alimente care te scapa de dependenta de dulciuri

Printre cele mai periculoase alimente pentru organismul nostru se afla zaharul. Iata cum poti scapa de dependenta de dulciuri cu ajutorul a 3 produse alimentare.

1. Merele.

Aceste fructe sunt pline de nutrienti si, cel mai important, te scapa de dependenta de dulciuri. Cea mai importanta parte din acest fruct este coaja sa, asa ca nu o arunca, intrucat aceasta contine cele mai multe vitamine. Pune un mar in geanta iar atunci cand iti este foame ori pofta de o ciocolata apeleaza cu incredere la acest fruct. Pentru ca este si bogat in fibre iti va da sentatia de satietate, asa ca nu va mai trebui sa apelezi la alte produse alimentare pentru a-ti potoli foamea.

CITESTE SI: Top 6 fructe tropicale care te ajuta sa slabesti foarte rapid

2. Porumbul.

Oricat de neobisnuit ar parea, acest aliment te poate ajuta sa scapi de dependenta de dulciuri. Intrucat contine antioxidanti si o serie de vitamine si minerale, porumbul va inlocui de minune ciocolata ori alte dulciuri. Si pentru ca are in componenta si o cantitate mare de fibre, acesta iti va da si senzatia de satietate, pentru a nu fi nevoie sa mananci prea mult.

3. Scortisoara.

Aceasta face parte din categoria condimentelor aparte si poate fi adaugata in diverse feluri de mancare. Printre proprietatile sale uimitoare, scortisoara are rolul de a regla nivelul de zahar din sange si te va ajuta in lupta impotriva dependentei de dulce.

Sursa foto youtube.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top