Connect with us

Revistateo.ro

bicarbonat de sodiu

Par & Coafuri

Ţine bicarbonat de sodiu pe păr timp de 3 minute. Efectul este INCREDIBIL!

Uită de tratamentele scumpe de la saloanele de înfrumuseţare. Ţine bicarbonat de sodiu pe păr timp de 3 minute şi vezi cum podoaba capilară se transformă.

CITEŞTE ŞI: De ce să folosești lămâie pentru păr

Femeile de pe meleagurile noastre trebuie să înfrunte patru anotimpuri, iar acest lucru lasă urme vizibile pe părul lor. După ce au scăpat de temperaturile scăzute, firele de păr vor trebui acum să înfrunte canicula verii şi aerul uscat, astfel că îţi oferim cel mai ieftin şi de efect tratament pentru strălucirea şi întărirea părului tău.

Astfel, pentru a scăpa de îmbâcsire şi a-i oferi podoabei capilare strălucirea de altădată, te sfătuim să încerci să te speli cu bicarbonat de sodiu.

Reţeta este una cât se poate de simplă: într-o jumătate de litru de apă trebuie să adaugi 3 linguriţe de bicarbonat de sodiu şi să amesteci.

Aplică această soluţie pe părul ud sau uscat şi ai grijă să începi cu rădăcinile. Lasă bicarbonatul de sodiu să acţioneze 3 minute, după care clăteşte cu apă din abundenţă.

După acest tratament inedit vei oberva cum firul de păr este mai mătăsos la atingere şi mult mai strălucitor. Tratamentul este indicat în special celor care au părul greu de aranjat. Soluţia cu bicarbonat se recomandă a fi aplicată de maximum două ori pe lună, asta dacă părul tău nu necesită o atenţie mai deosebită.

ATENŢIE! ACEST ARTICOL ESTE SCRIS CU TITLU INFORMATIV ŞI NU ÎNLOCUIEŞTE PĂREREA UNUI SPECIALIST.

Sursa foto huffingtonpost.com

2 Comments

2 Comments

  1. Iuliana pruna

    2016-11-09T02:20:44+02:00 at 2016-11-09T02:20:44+02:00

    Imi place.

  2. Pulea mascata

    2019-10-21T21:11:01+03:00 at 2019-10-21T21:11:01+03:00

    Sa va –cainii cu hierogrifele voastre si reclame cat tot ecranul Huuuuoooo

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top