Connect with us

Revistateo.ro

testul

Stiri

Testul care iti afla starea emotionala si iti spune incotro te indrepti

Testul lui Pip Wilson, un psiholog din Marea Britanie, iti va dezvalui starea emotionala in care te afli in acest moment si te va indruma catre starea la care aspiri.

Chiar daca initial testul era destinat copiilor mici, acesta s-a dovedit a fi extrem de relevant si in cazul persoanelor adulte.

Cu ajutorului testului de mai jos vei putea fi constient de starea emotionala in care te afli si te va ajuta sa iti consolidezi pozitia sociala cu ajutorul indrumarii catre starea emotionala la care visezi sa ajungi intr-o buna zi.

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Deschide o fereastra si vezi ce fel de suflet ai!

Testul este cat se poate de simplu: priveste cu atentie poza de mai jos, in care sunt desenati mai multi omuleti numerotati. In prima etapa va trebui sa il alegi pe cel care, din punctul tau de vedere, te reprezinta cel mai bine. Dupa asta, alege-l pe acela care ai vrea sa te reprezinte in viitor.

sursa foto unica.ro

sursa foto unica.ro


Cum faci interpretarea:

Omuletii numerotati cu 1, 3, 6, 7.

Daca ai ales unul dintre acesti omuleti atunci esti cu siguranta o persoana motivata si nu iti este frica de obstacole, indiferent de situatie.

Omuletii numerotati cu 2, 11, 12, 18, 19.

Unul dintre acesti omuleti spune despre tine ca esti o fire foarte comunicativa, ce va fi inconjurata tot timpul de prieteni apropiati si de incredere.

Omuletul numerotat cu 4.

Acest omulet se diferentiaza fata de restul, iar daca ai avut norocul sa il alegi, atunci cu siguranta esti un om stabil si increzator, care si-ar dori insa realizarea (profesionala sau personala) fara a intampina prea multe obstacole.

Omuletul numerotat cu 5.

Esti o fire mereu obosita si slabita? Atunci nu a fost o coincidenta ca ai ales acest omulet. Chiar daca simti ca nu mai ai forta sa mergi mai departe, este necesar sa infrunti viata, caci sunt si altii care depind de tine.

Omuletul numerotat cu 9.

Acest omulet vrea sa-ti spuna ca esti o persoana care are toate motivele sa fie fericitas (in caz ca nu ti-ai dat seama pana acum), mereu pusa pe distractii si cu o dorinta enorma de a profita de fiecare secunda a vietii.

Omuletii numerotati cu 13 si 21.

Usor retinuti, mai tot timpul cu 1000 de ganduri si probleme si foarte retrasi. Cam asa sunt persoanele care au ales aceste numere, caci evita sa discute cu oamenii pentru a gasi o solutie la framantarile pe care le au.

Omuletul numerotat cu 8.

In caz ca ai ales acest omulet cu siguranta nu vei fi de acord cu afirmatia conform careia acesta il reprezinta pe omul care se gandeste doar la el si care traieste intr-un univers imaginar, dar acesta pare a fi adevarul despre tine.

Omuletii numerotati cu 10 si 15.

Cu siguranta esti o persoana ce are aptitudini de adaptare, asa ca nu-ti este teama sa accepti o provocare ori sa schimbi peisajul din cand in cand.

Omuletii numerotati cu 14.

Din pacate, acest omulet nu este foarte fericit, caci incearca sa-ti spuna ca esti pe pragul de a ceda emotional si esti extrem de vulnerabil la a face anumite crize sau a intra in depresie.

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Alege un instrument muzical din imagine si vezi cum iti canta sufletul!

Omuletul numerotat cu 20.

Putem spune ca este cel mai bun numar pe care l-ai fi putut alege. Acest omulet spune despre tine ca esti extrem de increzator in fortele propri si ai sanse mari sa ajungi un adevarat lider.

Omuletii numerotati cu 16 si 17.

Te-ai saturat sa-i tot ajuti pe altii, nu-i asa? Asta spune omuletul despre tine, insa tine cont ca ai langa el pe cel cu numarul 17, iar asta inseamna ca si tu primesti ceva atentie de la cei din jur.

Sursa foto awesumbananas.deviantart.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top