Connect with us

Revistateo.ro

Eu n-am vrut s-o insel, dar ea s-a schimbat…

Stiri

Eu n-am vrut s-o insel, dar ea s-a schimbat…

Eu n-am vrut s-o insel, dar ea s-a schimbat…

Îmi iubesc soția, dar așa nu mai pot trăi. Plus că mă simt groaznic de vinovat că am înșelat-o. Eu n-am vrut s-o înșel, dar simt uneori că m-a luat de soț doar ca să facă un copil, apoi m-a aruncat ca pe o cârpă. unde am greșit? Cum să procedez? Pentru că nu vreau să renunț prea ușor la familie și la copilul meu.

Iubirea noastră a început acum zece ani. Iubire e puțin spus, eram nebun după ea, bolnav de dragoste. Ea era dulce, calină, se uita în ochii mei ca în ochii unui zeu. Râdea la toate glumele mele, se întrista când îi povesteam întâmplări triste din viața mea, mă asculta și mă înțelegea cum nicio femeie n-o mai făcuse vreodată. Să mai spun că era (și încă este) foarte frumoasă? Sau cel puțin așa o văd eu – perfectă, deși nu are siluetă de fotomodel. Chiar se străduia să slăbeasca într-o vreme (are vreo 3-4 kilograme în plus, nu e grasă!) și i-am zis să înceteze, că o plac așa cum e.

După doi ani de relație ca-n povești, ne-am căsătorit. Când mi-a spus că e însărcinată, am crezut că mor de fericire! Cât a fost gravidă, i-am făcut toate poftele, toate capriciile, a fost zeița mea. Din păcate, fericirea a mai durat vreo câteva luni.

Eu o ajutam cum puteam, schimbam scutece, mă trezeam noaptea dacă plângea fetița noastră, o hrăneam cu biberonul, mă jucam cu ea – pot spune, fără falsă modestie, că am fost un soț model. Nu știu de ce au început reproșurile, cicălelala. Nimic din ce făceam nu mai era bine.

Citeste si: Lectia SURPRINZATOARE pe care bunica i-a dat-o nepoatei sale ce a a fost INSELATA

Citeste si: S-a laudat in tren ca si-a inselat sotia, apoi a avut parte de SOCUL VIETII! Morala pentru toti BARBATII INFIDELI!

Soția mea parcă înnebunise. Tot ce admira la mine până atunci, acum detesta. Nu mai suporta felul meu glumeț de a fi (zicea că eu râd tot timpul ca prostul și viața e grea), făcea crize dacă greșeam ceva, dacă nu luam poziție de drepți când ea îmi cerea ceva, dacă vedea că mă uit cu plăcere la televizor.

Am suportat totul, pentru că o iubeam enorm. Dar când șeful mi-a spus că voi fi trimis într-o delegație, am răsuflat într-un fel ușurat, simțeam că o pauză îmi va face bine. Să fiu departe de ea câteva zile, să-mi adun gândurile.

Citste mai departe

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top