Connect with us

Revistateo.ro

TEST: Cine ai fost intr-o viata anterioara

Teste online

Iti doresti sa stii cine ai fost intr-o viata anterioara? Fa acest test!

Reincarnarea a reprezentat dintotdeauna un subiect de interes pentru pasionati, din ce in ce mai multa lume considerand ca sufletul omenesc revine printre cei vii sub o anumita forma sau alta. Pun pariu ca de multe ori ti-ai pus urmatoarea intrebare: „Oare ce am fost intr-o viata anterioara?”. Ei bine, acum este posibil sa gasesti un raspuns la aceasta intrebare.

Acest test iti poate arata cine ai fost intr-o viata anterioara. Tot ce trebuie sa faci este sa privesti imaginea de mai jos, iar primul lucru care iti vine in minte reliefeaza cine ai fost in trecut. Conform celor de pe higherperspectives.com, testul de mai jos este bazat pe faptul ca subconstientul uman trimite anumite semnale atunci cand vede un obiect cunoscut. In plus, cercetatorii sunt de parere ca aceste informatii sunt pastrate in mintea umana dintr-o alta viata.

Ce ai fost intr-o viata anterioara, imgur.com

Ce ai fost intr-o viata anterioara, imgur.com

1. O femeie goala

Daca primul lucru care iti vine in minte este o femeie goala, atunci intr-o alta viata ai fost o regina puternica si plina de carisma! Seducatoare, dar in acelasi timp puternica in lupta, ai reusit sa ingenunchezi chiar si pe cei mai importanti barbati. Personalitatea ta a fost caracterizata de romantism, incredere in fortele proprii si inchinare catre frumos, fiind o iubitoare a artei. In plus, ai stiut sa te faci placuta in fata supusilor, care te-au admirat si ti-au fost loiali. In aceasta viata ai ramas cu frumusetea si nobletea sufletului.

2. Un peisaj

Daca peisajul este cel care ti-a sarit in ochi, inseamna ca intr-o viata anterioara ai fost un razboinic! Ceea ce te-a caracterizat a fost puterea, ambitia de a-ti urma principiile solide si capacitatea de a face orice pentru a le pastra. Cu toate ca ai avut o viata grea, cu lupte la tot pasul, ai reusit sa invingi de fiecare data datorita curajului care ti-a fost tovaras de calatorie. In aceasta viata ai luat cu tine focul interior care te va purta pe culmile succesului. Desi vei avea parte si de momente mai grele, razboinicul din tine va iesi la suprafata de fiecare data si te va calauzi mereu.

3. Doua chipuri

In cazul in care ceea ce ai remarcat pentru prima data a fost prezenta a doua chipuri, in alta viata tu ai fost o curtezana! Ai iubit dragostea, ti-a placut mereu sa simti fluturasi in stomac si mereu ai asteptat cavalerul pe cal alb sa te salveze. Cu toate acestea, nu ai reusit sa iti gasesti sufletul pereche, ceea ce a lasat rani adanci in sufletul si inima ta. Chiar si acum, in adancul sufletului, exista flacara unei tristeti inexplicabile, care te conduce mereu spre relatii fara viitor, pentru ca tu inca iti cauti salvatorul. Exista si parti bune! Esti foarte sigura pe tine, ceea ce iti da un sentiment de detasare, care ii atrage pe cei din jurul tau si te face placuta, cu toate ca tu nu depui efort. Nu duci lipsa de admiratori, insa tu nu ai ochi decat pentru barbatul inaccesibil.

4. Un batran

Daca primul lucru pe care il vezi in imagine este un batran, atunci intr-o viata anterioara ai fost un geniu literar! Ti-a placut sa faci excese si ai iubit fiecare moment al vietii, cu toate ca ti-ai cheltuit toti banii fara niciun pic de responsabilitate. Ai fost omul viciilor, al marilor iubiri, insa cel mai mult te-ai iubit pe tine. In aceasta viata ai ramas cu spiritul creativ, iar cel mai bine te pricepi la cuvinte. Iubesti sa citesti, si atunci cand gasesti o carte bune te detasezi de aceasta lume.

Sursa foto Shutterstock

 

1 Comment

1 Comment

  1. Emilia

    2017-04-09T14:29:49+03:00 at 2017-04-09T14:29:49+03:00

    Daca va spun ca am vazut 8 imagini..? Asta ar insemna ca sunt încarnată de 8 ori…?si ce credeti ca am fost in toate celelalte vieți….?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Teste online

To Top