Connect with us

Revistateo.ro

Doar 3 % reușesc să treacă acest test. Tu cum te descurci?

Teste online

97% dintre români pică acest test! Tu crezi că te descurci mai bine?

Mulți încearcă să facă testul următor, dar foarte puțini sunt cei care reușesc. Doar 97% dintre români se pot bucura de reușită. Tot ce trebuie să faci este să citești cu voce tare textul următor, fără să te grăbești sau să pronunți pe silabe. Dacă faci o greșeală, atunci ai picat textul.

Cum te descurci?

„Releurile rablelor liderului rebelilor libieni atinse de originalitatea nabucodosoriană aproape imperturbabilă, nesemnificativă pentru antiperistaltismul prestidigitatorului erau de un primitivism extrinsec şi veneau pe filiera colaboraţioniştilor incompatibili cu senzaţia de incomprehensibilitate când, în inalienabilitate, se prind cu dinamism zglobiu la cimilituri infinitezimale marcate de insesizabilitate cu o idiosincrasie fantasmagorică şi abracadabrantă ireversibilă în contemporaneitate şi fără unilateralitate cu o megalomanie uzând un primitivism spasmodic şi zguduitor.”

Recomandare: Ce dezvăluie testul paharului cu apă

Testul paharului cu apă face parte din seria de turcuri care ne ajută să ne dăm seama cu ce probleme se confruntă organismul nostru. Prin simpla hidratare și observare apoi a felului în care se comportă corpul nostru ne putem da seama dacă glanda tiroidă funcționează normal.

Problemele glandei tiroide nu ar trebui neglijate întrucât pot influența negativ starea generală de sănătate.

Poți afla dacă tiroida ta este sănătosă cu un truc simplu. Ia câteva înghițituri de apă și urmărește mișcarea gâtului în oglindă. Dacă în timp ce înghiți vezi că gâtul se umflă ușor pe mijloc, e posibil să suferi de hipertiroidie. Dacă gâtul se umflă într-una dintre părți, și nu în mijloc, s-ar putea să ai hipotiroidie.

Diferențele dintre hipertiroidism și hipotiroidism
Cele două afecțiuni tiroidiene nu au cum să fie confundate întrucât prezintă semnalmente distincte. În hipotiroidism, din cauza încetinirii metabolismului, rata cardiacă scade, iar tractul intestinal nu mai funcționează cum trebuie.

Organismul este în general rece pentru că e incapabil să mai genereze căldură. Simptomele cele mai des întâlnite sunt pielea deshdratată, părul uscat, oboseala cronică, creșterea în greutate, tulburarile de memorie, modificarea fluxului menstrual și depresia.

CITESTE SI: TEST FULGER: Care din cei 4 tipi e cel mai prost? Răspunsul va dezvălui ceva despre tine!

CITESTE SI: TEST PSIHOLOGIC. Ce ai văzut prima dată: femeia sau bărbatul? Află interpretările!

În hipertiroidism, toate procesel metabolice se accelerează și apar următoarele manifestări: transpirațiile excesive, tulburările de somn, dificultățile de concentrare, creșterea ratei cardiace, palpitațiile, modificările materiilor fecale, anxietatea și bufeurile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Teste online

To Top