Connect with us

Revistateo.ro

Teste online

TESTUL LUI SZONDI iti spune care este LATURA TA OBSCURA. Esti sigur ca vrei sa o afli?

Testul lui Szondi dezvaluie ce e mai rau din noi. Psihologul Leopold Szondi a inventat o metoda prin care putem fi radiografiati din punct de vedere psihologic.

Examenul a fost folosit ani buni in Europa de Est. Esti sigur ca vrei sa afli partea ta neagra?

Testul este unul simplu: Fii atent la una din fotografiile de mai jos si alege persoana cu care nu ai vrea niciodata sa te intalnesti pentru ca te sperie infatisarea sa.

Gandeste-te de cine te-ai speria cel mai tare daca te-ai intalni in obscuritate.

Testul nu iti va spune daca suferi de o tulburare psihologica ci iti expune care este aceea la care esti predispus daca nu duci o viata sanatoasa ori nu iti impui sa traiesti gandind pozitiv.

TESTUL LUI SZONDI. Acest test nu pune etichete ci descopera cel mai negru punct din profunzimea fiecaruia.

testul lui szondi-26092015-3

1. Sadicul. Este foarte probabil ca in copilarie sa nu fi fost tratat cu afectiunea pe care o meritai, oamenii din jurul tau sa fi avut pretentii prea mari de la tine iar tratamentul oferit de acestia sa te fi deranjat atat de tare incat ti-a provocat adevarate fobii vizavi de anumite situatii ori persoane.

Esti o persoana linistita si dornica sa ii ajuti pe ceilalti, tocmai pentru ca nici pe tine nu te-au ajutat altii la greu cand simteai nevoia.

2. Epilepticul. Esti consecvent in ideile tale dar ai o mica problema. Motivul pentru care fotografiei doi ii corespunde epilepsia este cauzat de impulsivitatea, irascibilitatea, accesele de furie sau violenta care iti pot intuneca mintile atunci cand te simti sau chiar te afli pe un drum pierdut.

3. Katatonicul. Esti foarte negativist si pui orice ti se intampla sub semnul intrebarii. Esti incapabil sa te bucuri de lucrurile pozitive care ti se intampla.

Tocmai pentru ca iti este frica de tot ce este nou, ai adoptat anumite comportamente specifice, standardizate.

4. Schizofrenicul. Esti destul de apatic in adancul sufletului si urasti asta cel mai tare. Te enervezi cu o rapiditate mai mare decat viteza luminii si nu poti face fata situatiilor care nu le poti manevra. Cu toate acestea, esti o persoana foarte prietenoasa, insa relatiile pe care le cladesti tind sa fie destul de superficiale.

5. Istericul. Te pot defini in substratul tau interior exhibitionismul, instabilitatea emotionala si narcisismul.

In adancul sufletului tau exista un motiv bineintemeiat pentru care uneori adopti un comportament histrionic: vrei sa castigi increderea si dragostea celorlalti si te zbati pentru atentia acestora.

6. Depresivul. Nu te iubesti suficient de tare si din cauza aceasta te izolezi des. Risti sa pierzi trenuri importante in viata si iresponsabilitatea se poate manifesta la orice pas.

In adancul sufletului esti o persoana dornica sa aduca mereu ceva nou pentru cei din jur dar nu ai idee cum sa le castigi afectiunea.

7. Maniacul. Te supraestimezi si vrei ca toata lumea sa te aplaude. Iti este foarte greu sa accepti refuzurile. Nu suporti sa ti se spuna „Nu”.

Cu toate acestea, ai o gandire logica si iti place sa iti expui inteligenta insa metoda aleasa nu este de fiecare data cea mai buna.

8. Tulburarea disociativa de identitate. Aceste persoane au probleme in a-si accepta identitatea sexuala. Ai probleme in relationarea cu o persoana de sex opus, dar asta nu inseamna ca esti homosexual.

Este vorba de incapacitatea de a intelege psihologia unui barbat/ femeie si iti ia ceva timp sa ii ajungi la sentiment. Daca esti barbat, esti genul barbatului macho, iar daca esti femeie, esti femme fatale.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Teste online

To Top