Connect with us

Revistateo.ro

Teste online

TEST FULGER: Care din cei 4 tipi e cel mai prost? Răspunsul va dezvălui ceva despre tine!

În imaginea acestui articol poți observa 4 tipi de diferite vârste care sunt pe punctul de a tăia crengile pe care stau în copac. La un moment dat, conform celor care au făcut testul psihologic, toți vor cădea din copac.

TEST-FULGER: Descoperă-ți părțile slabe!

Alege tipul pe care îl consideri cel mai neinspirat (poți să iei în calcul oricare aspect) și vezi mai jos ce înseamnă opțiunea ta.

TIPUL NR. 1 – Dacă aceasta e alegerea ta, ești o persoană ghidată de impulsurile de moment. Nu îți pasă de consecințele faptelor tale. Ești mereu sigur că prima ta acțiune, intuiția ta nu dă greș niciodată.

Ești foarte încăpățânat să îți atingi țelul și nu ții cont niciodată de tabloul general. Poți pune la cale strategii fabuloase pe care nimeni nu le-ar bănui vreodată.

Ești o persoană gata să facă schimbări importante în viață. De asemenea, te lovești de multe ori cu capul de prag și ai numai de învățat din asta. Îți place să înveți din propriile tale greșeli și îi ignori pe cei care îți spun că ești pe punctul de a claca, asta cu bună știință.

TIPUL NR. 2 – Ești un rebel fără cauză. Ești o persoană aventurieră. Îți place să descoperi locuri noi, să te inflitrezi în tot felul de situații care pot fi periculoase.

Îți place să trăiești viața la limită pentru că altfel nu ai simți că o trăiești. Culmea, faci toate aceste lucruri știind că s-ar putea să dai greș.

Te maturizezi mai greu sau, de fapt, ai o altă concepție despre ce înseamnă să fii cu adevărat serios. Îți place mai degrabă să încerci lucruri noi oricât de multe prejudicii ți-ar aduce.

TIPUL NR. 3 – Ești destul de negativist. Ai nevoie mereu de cineva care să îți confirmi deciziile. Nu ai suficientă încredere în tine.

CITEȘTE ȘI: TEST PSIHOLOGIC. Ce ai văzut prima dată: femeia sau bărbatul? Află interpretările!

TEST ONLINE. Cele 6 lucruri pe care le afli despre tine urmarind niste imagini

Te dai bătut înainte ca lupta să înceapă pentru că te timorează adversarii prin simpla lor privire, prezență. Ceea ce îți lipsește în multe situații este curajul.

Să te implici în confruntări sau dezbateri argumentate nu e tocmai pentru tine. Nu pentru că nu ai avea cuvintele la tine, ci pentru că îți e teamă să nu cazi în ridicol. Așadar, ai nevoie de mai multă încredere în tine și de niște prieteni care să te sprijine mereu.

TIPUL NR. 4 – Ești genul de persoană care ia decizii în pripă. Vrei ca totul să fie gata ieri, dacă se poate, deși nu ai idee ce va fi cu ziua de mâine.

Ai nevoie întotdeauna de o persoană de încredere lângă tine, de cineva care să te oprească atunci când ești pe punctul de a greși voluntar sau involuntar.

Realizezi cu greu că anumite acțiuni de-ale tale te pot duce în prăpastie și nu îți place să-ți asumi când lucrurile iau o întorsătură neașteptată din cauza ta.

Trebuie să fii mai atent la alegerile pe care le faci în viață și la momentele în care decizi să te impui. Graba strică treaba!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Teste online

To Top