Connect with us

Revistateo.ro

Teste online

Care dintre femeile din imagine este mama adevărată a copilului? Doar 1 din 5 persoane dă răspunsul corect

Testele psihologice sunt foarte utile pentru dezvoltarea noastră, ele pot spune multe despre personalitate și despre intuiția pe care o avem.

Rețineți: deciziile pe care le luați zi de zi spun foarte multe despre modul de viață și despre viziunea asupra lumii.

Priviți această imagine! Două femei stau așezate pe scaune, față în față. Alături de ele se joacă un copil.

Răspundeți la întrebare: care din femei este mama adevărată a copilului?

Care dintre femeile din imagine este mama copilului? Sursa: porquenosemeocurrio.net

Ați ales femeia din dreapta?

Înseamnă că ați făcut o alegere greșită, la fel ca și alți 70% din persoanele care au participat la test. Răspunsul arată că aveți capacități personale impresionante, sunteți un generator de idei, fiind o persoană originală și plăcută. Sunteți un om creativ, dotat cu o imaginație puternică.

Aveți capacitatea de a asculta interlocutorul și de a veni cu soluții bune. Prietenii au nevoie de tine, pentru că în cuvintele tale este multă înțelepciune și încurajare pentru cei ce trec prin greutăți. Sunteți o persoană sensibilă, dar totodată dați dovadă de maturitate și perseverență.

Ați ales femeia din stânga?

Felicitări, aveți o intuiție perfectă. Doar 30% din oameni au putut răspunde corect la această întrebare.

Alegerea pe care ați făcut-o denotă că sunteți o persoană puternică, ce caută mereu cea mai bună soluție și este gata să înfrunte orice dificultăți.

Aveți o viziune pozitivă asupra vieții, nu vă e teamă de riscuri și de schimbări. Dar în același timp preferați să analizați în detaliu totul înainte de a lua o decizie, pentru a evita eventualele eșecuri.

Orice acțiune este bine gândită. Sunteți o persoană cu inițiativă, iar perfecționismul care vă descrie vă face să fiți destul de exigent cu toți cei din jur, dar în primul rând cu dvs. înșivă.

Cunoașteți bine părțile pozitive și negative ale propriului caracter și încercați să le valorificați la maxim. Sunteți un prieten bun, de aceea aveți în jur persoane de încredere.

Răspunsul corect

Femeia din dreapta este mult mai relaxată, ține picioarele liber în față, iar poziția mâinilor arată o implicare mică în ceea ce se petrece în jur.

Un alt indiciu este poziția copilului. El este așezat cu fața către mamă, femeia din stânga. În general, copiii sunt atenți să nu-și piardă mama din câmpul vizual.

1 Comment

1 Comment

  1. elena

    2017-09-29T15:00:31+03:00 at 2017-09-29T15:00:31+03:00

    corect femeia din stinga e mama copilului inca iu\un detaliu copilul sta cu fata la mama ha hah

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Teste online

To Top