Connect with us

Revistateo.ro

Diverse

Care imagine te atrage mai mult? Care este mesajul pe care trebuie să-l știi

Alege una dintre aceste imagini și vei afla un mesaj important pentru tine. În funcție de imaginea aleasa, vei afla de ce ai ales.

1. Florea sălbatică

Această imagine arată o floare sălbatică mică care a întâmpinat greutatea rocilor și a pietrelor în calea sa de a ieși la lumina zilei.

Înconjurată de o aură de lumină de un auriu strălucitor, ea expune măreția sinelui minuscul. Neasumat, sinele ei este egal cu cel mai strălucitor soare.

Când ne confruntăm cu o situație foarte dificilă, avem posibilitatea de a alege: putem fi fără resentimente și încercăm să găsim pe cineva sau ceva de vină pentru greutăți sau putem să facem față provocării și să reparăm.

Floarea ne arată calea, căci pasiunea pentru viață o conduce din întuneric în lumină. Nu are rost să luptăm împotriva provocărilor vieții sau să încercăm să le evităm sau să le refuzăm.

Provocările sunt acolo, iar dacă sămânța trebuie să devină floarea, trebuie să trecem prin ele. Fii destul de curajos să crești în floarea în care trebuie să o faci.

Semnificația imaginii: Sămânța nu poate ști ce se va întâmpla, iar sămânța nu a cunoscut niciodată floarea. Iar semințele nu pot nici măcar să creadă că are potențialul de a deveni o floare frumoasă.

Este o călătorie lungă și este întotdeauna mai sigur să nu mergeți în acea călătorie, pentru că necunoscutul este calea, nimic nu este garantat.

Nimic nu poate fi garantat. Mii de pericolele pe drumul călătoriei, multe sunt capcane – iar sămânța este sigură, ascunsă într-un nucleu dur.

Imediat începe lupta: lupta cu solul, cu pietrele, cu stâncile. Iar semințele au fost foarte grele și germenii vor fi foarte, foarte moi și pericolele vor fi multe.

Nu exista nici un pericol pentru sămânță, sămânța ar fi putut supraviețui timp de milenii, dar pentru germeni multe sunt pericolele. Dar germinarea începe spre necunoscut, spre soare, spre sursa de lumină, fără a ști unde, fără să știe de ce.

Marea este crucea care trebuie purtată, dar un vis posedă sămânța și mișcarea semințelor. Același proices este și calea pentru om. Este greu. Va fi nevoie de mult curaj.

2. Turnul ars

Imaginea arată un turn ars, distrus, aruncat în aer. Un bărbat și o femeie nu sar din ea pentru că nu vor, pentru că nu au de ales.

În fundal este o figură transparentă, meditativă, reprezentând conștiința martorilor. S-ar putea să te simți destul de ciudat acum, ca și cum pământul se va balansa sub picioarele tale.

Sentimentul tău de securitate este provocat, iar tendința naturală este de a încerca să păstrezi ceea ce poți.

Dar acest cutremur interior este atât necesar, cât și foarte important – dacă îl permiteți, veți ieși din ruinele mai puternice și mai accesibile pentru experiențe noi.

După foc, pământul este umplut; după furtună, aerul este clar. Încercați să urmăriți distrugerea cu detașare, aproape ca și cum ar fi fost întâmplarea altcuiva. Spuneți-i da procesului, întâlnindu-l la jumătate.

3. Rănile trecutului ies la suprafață

Este un moment în care rănile profund îngropate ale trecutului ajung la suprafață, gata și disponibile pentru a fi vindecate.

Figura din acestă imagine este dezbrăcată, vulnerabilă, deschisă atingerii iubitoare a existenței.

Aura din jurul corpului său este plină de lumină, iar calitatea relaxării, a grijii și a iubirii care îl înconjoară dizolvă lupta și suferința.

Lotusuri de lumină apar pe corpul său fizic și în jurul corpurilor subtile de energie pe care vindecătorii spun că ne înconjoară pe fiecare dintre noi. În fiecare dintre aceste straturi subtile apare un cristal sau un model de vindecare.

Când suntem sub influența vindecării, nu ne mai ascundem de noi înșine sau de alții. În această atitudine de deschidere și acceptare, putem fi vindecați și ajutăm și pe alții să fie sănătoși și întregi.

Înțelesul imaginii: Cu ego-ul, întreaga ta ființă este o rană. Și tu o duci mai departe. Nimeni nu este interesat să îți facă rău, nimeni nu așteaptă să te rănească; toată lumea este angajată să-și protejeze propria rană. Cine are energia?

CITEȘTE ȘI: Testul care detectează opt tipuri de cancer. O nouă speranță pentru omenire

Dar totuși se întâmplă, pentru că ești atât de pregătit să fii rănit, atât de gata, așteptând la orice pas.

De ce? Pentru că nu există nimeni care să fie atins. Cuvântul „vindecă” vine de la întreg, iar cuvântul „sfânt” vine și din întreg. El este întreg, vindecat, sfânt.

Fii constient de rana ta. Nu o ajuta să crească. Se va vindeca numai când vă mutați la rădăcini. Cu cât este mai puțin mintea implicată, cu atât rănile se vor vindeca mai mult; fără cap, nu există nici o rană.

Doar douăzeci și patru de ore, încercați – acceptarea totală, orice se întâmplă. Cineva te insultă, accepți, nu reacționa și vezi ce se întâmplă. Deodată veți simți o energie care curge în voi, pe care nu ați mai simțit-o înainte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Diverse

To Top