Connect with us

Revistateo.ro

Moment emotionant la altar. Ce a facut un barbat inainte sa spuna

Cuplu

Moment emotionant la altar. Ce a facut un barbat inainte sa spuna „DA!”

Un barbat a coborat din altar, la cateva secunde dupa ce trebuia sa spuna „DA”, surprinzandu-si viitoarea sotie. Nu doar femeia din fata lui a fost emotionata, ci si cei aflati in biserica, iar imaginile de la aceasta ceremonie religioasa atipica au facut inconjurul lumii.

Videoclipul a strans sute de mii de vizualizari online plus mii de share-uri si aprecieri in toata lumea. Ca la fiecare nunta religioasa, preotul ii intreaba pe viitorii soti daca vor sa se casatoreasca si sa fie alaturi de celalalt la bine si la greu, la necaz si la fericire, la boala si la alte incercari. Barbatul din videoclipul de mai jos a coborat din altar inainte sa dea raspunsul si s-a apropiat de fetita femeii pe care o lua de nevasta pentru a-i adresa cateva cuvinte.

La nunta, mama ei i-a oferit acest cadou. Dupa cativa ani, a inteles de ce…

Isi cauta tatal pe Internet. Mesajul emotionant postat de acest tanar

„Asteptati o secunda!’, spunea barbatul extrem de emotionat, dupa care s-a apropiat de fetita. Apoi a continuat: „Marissa, sunt atat de fericit ca ma voi casatori cu mama ta! Si pe tine te iubesc foarte mult si ma simt binecuvantat ca de acum vei fi si fetita mea. Asa cum i-am promis mamei tale ca ii voi darui un diamant, nu puteam sa nu iti aduc unul si tie.

Acest diamant este in forma de inima si asta inseamna ca mereu te voi purta in inima mea de acum incolo. (…) Cred ca mama ta e geloasa acum (lumea rade) – barbatul ii pune apoi lantisorul cu diamant la gat. Iti promit ca mereu te voi trata ca pe propria mea fiica. Te voi iubi intotdeauna. Te iubesc”.

Dupa acest moment atat de sensibil, viitoarea sotie a inceput sa rada, insa radea de fericire. Lacrimile i se vedeau in ochi, iar fetita, desi parea debusolata nestiind cu ce se mananca treburile oamenilor mari, a devenit incantata sa vada ca mama ei in sfarsit si-a gasit fericirea dupa ani de zile in care a fost singura.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top